Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowa biurokratka

Jak zwalczyć nawyk pocierania udem o udo?

Polecane posty

Gość typowa biurokratka

Mam pracę siedzącą za biurkiem w pokoju w którym zawsze są jacyś petenci ale obsługuje ich koleżanka a ja robię tylko zestawienia w excelu na osobnym komputerze. Ona z nimi rozmawia co chwila ktoś wchodzi do pokoju inny wychodzi a ja siedzę na uboczu i piszę a pod biurkiem pocieram niezauważalnie udem o udo. Sprawia mi to fizyczną przyjemność. Nauczyłam się w ten sposób drażnić łechtaczkę a fakt, że w pokoju są inne osoby zupełnie nie zdające sobie z tego sprawy dodaje tylko pikanterii moim odczuciom. Oczywiście nie robię tego przez całe 8 godzin ale skłamałabym gdybym napisała, że zdarza się to rzadko. Przeciwnie zdarza się to coraz częściej i z przerażeniem zdałam sobie sprawę, że mimo postanowienia by zaprzestać tego typu działań nadal to robię. Boję się, że popadam w jakiś absurdalny nałóg z którym nie bardzo umiem sobie poradzić. Co byście doradziły?

Gość Vivien35
Ciekawy jest sam fakt,że potrafisz tak pocierać udami,że pobudzasz tym łechtaczkę ,ale problem może być gdzie indziej . Czy nie jest tak ,że to co robisz bardziej cię zaspokaja niż normalne kontakty damsko-męskie ? Nic złego nie ma w onanizowaniu się od czasu do czasu aż gdy nie jest ono stawiane na pierwszym miejscu,może być tak,że nie będziesz w stanie osiągnąć podniecenia i rozkoszy w kontakcie z mężczyzną . Twój onanizm osiągnął już takie apogeum ,że powinnaś jednak ograniczyć te igraszki dla włsnego dobra a jak , po prostu silna wola.