Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kazano Wam kiedyś zdjąć biustonosz przy badaniu u lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Czy kazano Wam kiedyś zdjąć biustonosz przy badaniu u lekarza? Bo mi dzisiaj kazano do zwykłego osłuchiwania. Lekarz mężczyzna. Dodam, że byłam ubrana czysto, schludnie i skromnie biała bluzka bez dekoltu, jeansy i czarne sandałki. Dodatkowo zdziwiło mnie, że lekarz sprawdzić mi higiene włosów (były związane) i kazał pokazać ręce i nogi mimo, że o siebie dbam tak sądzę. Czy zmienić lekarza?

Gość gość
i co a jak się rozbierasz przy faceci to też nie jest ci wstyd? dla zboczonego faceta w którym jesteś w związku

Gość gość
Nigdy ,nawet u ginekologa przy badaniu piersi podnoszę biustonosz do góry .Tak zmień lekarza ,koniecznie

Gość gość
Może raz mi się zdarzyło ale nie pamiętam czy nie z własnej woli i nie przy kobiecie. Kiedyś lekarz poprosił mnie o podniesienie śmiecia przy wychodzeniu i wrzuceniu do śmietnika. Wstyd mi się zrobiło, że od razu sama nie podniosłam. Dopiero po czasie zrozumiałam, że mogło chodzić o tyłeczek i miałam podwójny wstyd. Na szczęście już tam nie chodzę. Byłam wtedy w spódniczce i balerinkach.

Gość gość
Higienę mi raz sprawdzał mój lekarz rodzinny. Stóp nigdy nie oglądał.

Gość gość
Jak to lekarz sprawdza higienę? Nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
Mi się raz zdarzyło, że lekarka rodzinną kazała pokazać o***t ale odmówiłam wylrecilam się okresem. Poszłam do niej z hemoroidami.

Gość gość
Skoro z hemoroidami to się nie dziwie ze kazała pokazać. Ale żeby przy osluchiwaniu biustonosz ściągać ?dziwne. !

Gość gość
Raz u kardiologa do osluchiwania zeby potwierdzic moj problem. Do rentgena i ekg tez. I raz u ginekologa ale potem juz zawsze wykrecam ze mam spuchniete przed okresem zeby mnie nie macali, dla mnie to mega upokarzajace jest

Gość gość
Jak lekarz dokładny to powinien poprosić abyście zdjęły. Ale w większości nie chce się dokładnie badać i wiedzą że mogą trafić na nawiedzoną wariatkę dla której wszystko kojarzy się z molestowaniem.

Gość gość
Dla mnie upokarzające ale jak trzeba to zdejmuję nawet jak mnie nie pytają a wiem, że powinnam. Pytam się lekarza ile się rozebrać zwyczajnie. Kiedyś zdjęłam do badania klatki piersiowej u rodzinnego. Higienę raz mi rodzinny sprawdził jak poprosiłam.

Gość gość
Wy macie jakies katolickie skrzywienie. Lekarz to lekarz jego praca to ogladanie cial. Zadna sensacja. Jak ci sprawia problem pokaxanie biustu przy badaniu to chyba z toba cos nie tak.

Gość gość
Jak lekarz sprawdzał higienę ?co macie na myśli,dokładnie ?

Gość BRONISŁAW 24 LATA
Nigy mi się takie coś nie zdarzyło.

Gość gość
lekarze to mają fajnie, ciągle doopy i biusty oglądają, a co powiedzą to pacjentka robi, hahahahaha.... wy tępe suki

Gość gość
One się umawiają, czekają w kolejkach, odpowiednio ubierają a on je upokarza lub zawstydza za to sam se ogląda se cycuszki.

Gość gość
I jakie traktowanie sprawdzanie higieny jak u jakiegoś brudasa.

Gość gość
tak,kobieta ,oponowałam bo wydawało mi się że nie trzeba ,ale mi wyjaśniała że tylko tak można dobrze osłuchać,inne kazały rozpiąć by ucisku nie było,to baby więc im wierzę

Gość gość
ciekawe czego higiene sprawdzali im, jakie upokorzenie że pozwalają na takie traktowanie bo facet jest lekarzem:D

Gość gość
Śmieci podnoszą czytaliście?