Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ańik

od dzis nie patrze nawet na facetow

Polecane posty

Gość ańik

! koniec. zycie mnie juz nauczylo. ale nie bedzie to dla nich wielka strata, bo i tak tylko max 27 latki maja wziecie i to takie ktore chca miec dzieci. od dzis bede zyc tak jakby na swiecie nie bylo mezczyzn. za duzo juz mialam rozczarowac i niespelnionych nadziei. trudno, nie kazdemu w zyciu jest pisana milosc :(

Gość gość
Taaaaa, niebawem znów dostaniesz chcicy i będziesz desperacko szukać chłopa :P

Gość gość
Jestem z Tobą. Też postanowiłam darować sobie facetów. Za dużo rozczarowań i przykrości spotkało mnie z ich strony. Nic dobrego faceci do mojego życia nie wnieśli, nie stałam się dzięki żadnemu z nich lepszym człowiekiem - a wprost przeciwnie. Facetom "zawdzięczam" między innymi obniżenie poczucia własnej wartości, ale postaram się to odbudować - oczywiście bez ich udziału. Tak, wiem że istnieją też ci lepsi, ale jakoś nie dane mi na nich trafić albo tak czy inaczej ja jestem dla nich zbyt trefna.

Gość gość
oj tam kobiety tule was i znajdziecie fajnego faceta powodzenia :D

Gość gość
Jestem z Tobą. Też postanowiłam darować sobie facetów. Za dużo rozczarowań i przykrości spotkało mnie z ich strony. Nic dobrego faceci do mojego życia nie wnieśli, nie stałam się dzięki żadnemu z nich lepszym człowiekiem - a wprost przeciwnie. Facetom "zawdzięczam" między innymi obniżenie poczucia własnej wartości, ale postaram się to odbudować - oczywiście bez ich udziału. Tak, wiem że istnieją też ci lepsi, ale jakoś nie dane mi na nich trafić albo tak czy inaczej ja jestem dla nich zbyt trefna. lllllllllllllllllllllll Coz, lepiej bym tego nie ujela ;/

Gość gość
kogo przytulić :) dziewczyny głowa do góry

Gość gość
kobiety wy możecie mieć każdego faceta po co się dołować znajdziecie tego jedynego porządnego, miłego, sympatycznego faceta gwarantuje wam :)

Gość gość
Porzadny, mily, sympatyczny i facet...to sie wyklucza

Gość gość
Ja gdybym mogla, to bym dawno miala, a tak? Starosc nie radosc i wszyscy juz zajeci. Musze i potrzebuje nauczyc sie zyc bez. Tzn zyje tak prawie przez cale zycie, ale musze sie nauczyc zyc bez takiego zalu jakiegos.

Gość gość
Nie wyklucza mało jest takich mężczyzn ale są tylko niezauważeni bo nie sa typowymi podrywaczami. Kwestia czasu jak traficie mało tego nie każdy facet woli młodsze bo są tacy co chcą starsze kobiety. Głowa do góry kobietki :)

Gość gość
A za dwa dni smutno mi bez faceta :) gość dziś Ja taki jestem zawsze :)

Gość gość
Ja tak samo, odpuszczam sobie mężczyzn, przez nich stałam się gorszym człowiekiem, zaczynając od mojego ojca, ktoryt zniszczył mi psychikę

Gość gość
W jakim wieku jesteś? że tak myślisz?

Gość gość
32 - autorka, a kolezanki same odpowiedza.

Gość gość
gość dziś hmm poważny wiek interesują cie młodsi mężczyźni?

Gość gość
powazny wiek? ja czuje sie jak dziecko szczerze mowiac, nie wiem jak inni

Gość gość
gość dziś nuz pestan zytam ie co dzien i mysle ze jak bym ci te kopare wysmigal to bys sie losikala a potem zakoczala ,do rze wiesz ze, odzi o to piepszenoe i wstyt jak jestes doroslo to wsthdu niemaszsz ,iema ie kto pupczyc wylupcze ie ja , nigdy sie niezal al ipe sciska i nawetpalec niewejdzie eh mloda! dorosnij mkwi ci wojek ***aka ,no o khrna! O osmutas.gifjezyk.gif

Gość gość
gość dziś Poddajesz się? jakie masz oczekiwania wobec partnera?

Gość gość
Ja chętnie bym wypełnił kobiece lukę w sercu i pokazał wszystko co najpiękniejsze w miłości tylko trzeba chcieć poznać takiego faceta :)

Gość gość
Głowa do góry ja bym z was chęcią poznał :)

Gość gość
porządnego, miłego, sympatycznego faceta x Znaczy się aseksualnego :P

Gość gość
nie przekreślajcie tak mężczyzn :)

Gość gość
Porzadny, mily, sympatyczny i facet...to sie wyklucza xx Widzisz, Ty się rozczarowałaś mocno i przez to odpuszczasz sobie facetów. Facet miły i sympatyczny gdy dostaje od kobiet po d***e, przestaje być miły i sympatyczny. W tej wojnie wszyscy są ofiarami.

Gość gość
We mnie. Może nie uwierzysz ale przystojniak ze mnie i potrafię kobiete rozkochac

Gość gość
Problem polega na tym ze kobiety lece na bad boyow i dupkow (zaraz mnie jakas zwyzywa bo kobiety uwazaja sie za idealne i jak ktos im powie ze popelniaja bledy to go wyzywaja) olewaja porzadnych milych mezczyzn a potem powstaja takie tematy i marudzenia. Rozumiem trafic zle raz bedac nastolatka ale ciagle cale zycie zle "trafiac". To noe przypadek tylko wybory. Dobra a teraz zwyzywajcie mnie od prawiczkow nieudacznikow frajerow bo nie przytakuje Wam pozdrawiam

Gość gość
no wiec ja sie wypowiem ja nie spelnilam jednego oczekiwania - nie przestalam palic- bo to jest moj sposob radzena sobie ze stresem. Jedyne oczekiwanie jakie mialam - to aby on nie oczekiwal ode mnie, ze przestane palic....

Gość gość
gość dziś A teraz napisz prawde

Gość gość
Mialam 6 partnerow seksualnych a mam 23 lata i kazdemu chodilo tylko o seks. Kazdy jest taki sam nie wazne kto mnie podrywa kazdy taki sam

Gość Turkuć
6 partnerów i tak młodo? Ja bym tak nie potrafił. Z moim tempem poznawania ludzi to po 50 może poderwę 1 kobietę. :(