Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WASI FACECI TEZ NIE MYJĄ RĄK PRZED PRZYGOTOWANIEM POSILKÓW?JA SIE ZAŁAMIE..

Polecane posty

Gość gość

MOJ FACET NIE MYJE RĄK PRZED ZJEDZENIEM KANAPEK..POTRAFI ZJESC NA MIESCIE BRUDNYMI RĘKAMI bułkę..on nie rozumie ,że rece trzeba myć.. Ostatnio caly dzien sie wloczyl po miescie,dotykal poręczy w tramwajach gdzie żule tez dotykali.potem komórka i je takimi rekami wszystko.. masakra poprostu.kiedyś nawet mięso kroił i na tej samej desce po mięsie potrafil kroic kapuste na surówkę..zdrętwiałam jak to zobaczylam..nawet nie jadlam tej surowki.//jak tak mozna? szczoteczke do zębów zostawia odsłoniętą prosto na zlewie..deski od kibla nie zamyka po sikaniu i sraniu..to jest jakas masakra. NAJLEPSZE ,ŻE WIELKI Z NIEGO STUDNET MEDYCYNY i specjalizacje bedzie mial chirurgie .JA SIĘ DZIWIE JAK ON W OGÓLE TE RĘCE będzie MYł PRZED KAŻDĄ OPERACJĄ W SZPITALU.

Gość gość
mój tak samo jak twój.

Gość gość
Je!bane swiniaki :o ale jest na takich sposob. Slyszalem ze mlode dooopy robia lodziki z ochota wiec powiedz mu ze nie zrobisz mu wiecej jak nie zacznie rak myc ;D

Gość gość
mozna powiedziec matka go nienauczyla, ale mnie tez matka gotowania nie uczyla, wszystko z internetu, a sama wiem, że mieso nalezy umyć przed oprawieniem, a deska na ktorej lezalo surowe może być zakażona salmonella:o

Gość gość
ale to lekarz przyszly.masakra

Gość gość
gość dziś a po operacji palce bedzie oblizywal hehe?

Gość gość
Czemu zwalacie wszystko na matki? A wasi faceci ojcow nie mają? Czemu wszystko w pl zwala sie na kobiete? Chcecie zobaczyc jaki bedzie wasz facet w przyszłosci przypatrzcie sie jak zachowuje sie jego ojciec. Jak nie pomagał w domu i wszystko robiła w domu matka to z wami wasz facet tez bedzie powoli was tak urabiał... Uciekac od takiego smierdziela, im starszy tym bedzie gorzej. Z czasem bedzie sie mył cokilka dni, szczoteczki do zebow uzywac sporadycznie, od jegoprochnicy zebow wam w tempie ekspresowym tez beda psuły sie zeby...

Gość gość
Patrzac na statystyki zakażeń wewnatrzszpitalnych, do których w 80% przycznia się personel, który nie myje rak, to mnie nie dziwi skad się one biora skoro już studenci medycyny potrafia być łajzami z brudnymi łapskami :O Wiecie, że personel w polskich szpitalach zużywa 2,5 raza mniej środków dezynfekujacych ręce niż wynosi średnia europejska?

Gość gość
dobry, nie ma co, po jajach się podrapie i zrobi ci kanapkę

Gość gość
Mój ma piękne, zadbane dłonie.

Gość gość
Nie, nie, to nie zależy od matki czy ojca faceta tylko od natury i poczucia higieny którą ktoś ma albo nie. Brudas zawsze będzie brudasem . Można uczyć syna mycia rąk i zmieniania bielizny a jak się przestanie pouczać to ten zaprzestanie wszystkiego czego rodzic nauczył. Jak dorosły facet je brudnymi rękami i kroi kapustę na tej samej desce na której było krojone mięso to znaczy że mamy do czynienia z brudasem , człowiekiem który olewa wszelkie zasady bo mu się nie chce robić inaczej. Już naprawdę zostawcie te matki tych facetów i zaakceptujcie fakt że wzięłyście sobie śmierdzącego brudasa za męża. Mojego męża matka niczego nie nauczyła bo jej nigdy w domu nie było ale mój mąż wiele sam od siebie wie, tak na czuja a część go życie nauczyło, wszak nawet w przedszkolu uczą myć ręce przed posiłkiem .

Gość gość
masakra ..co za brudasa ma autorka.fuj