Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekająca na odpowiedz

Spóżnia mi się okres, chyba trochę za długo.

Polecane posty

Hej, mam pytanie do Was kochane. Chodzi o to, że spóźnia mi się okres 31 dni. Od 4 dni powinien się zacząć się już drugi (według kalendarzyka). Niestety podczas stosunku z moich chłopakiem pękła prezerwatywa. Robiłam 3 testy ciążowe, ostatni 4 dni temu. Wszystkie wyszły negatywnie, więc chyba ciąża w tym przypadku jest wykluczona. W dniu spodziewanej miesiączki, miałam białe upławy, czułam wilgotność w majteczkach, boli mnie jajnik, mam biegunkę (ale to raczej ze stresu). Ogólnie poza tym jest okej :). W ostatnim czasie nie było u mnie żadnych stresów, antybiotyków i innych lekarstw nie brałam. Dieta również odpada. Mieszkam za granicą, więc z lekarzem jest troszkę cięzej, będę w Polsce dopiero za 2 tyg., a niestety trochę zaczynam się martwić. Miałyście podobną sytuację? Co zrobić aby wywołać okres? Proszę o odpowiedzi :) Pozdrawiam, miłego dnia.

Gość czekajaca na odpowiedz
Dodam, ze prezerwatywa pękła 11 sierpnia.

Gość gość
Będziesz go miała za 9 miesięcy

Gość paniusia45
No cóż, chyba jednak będziesz musiała wybrać się do lekarza. A tak na przyszłość , to jeśli stosujecie prezerwatywę, to koniecznie miej zawsze ze sobą tabletki "po" (np. Postinor), podobno można je kupić bez recepty, ale nie mam pewności.Tabletki takie zażywa się w takim wypadku jak u Ciebie, że w czasie zbliżenia pęknie prezerwatywa, to do 48 godzin trzeba zażyć tą tabletkę, aby nie doszło do zapłodnienia.

Jutro zrobię jeszcze raz test. Trzymajcie kciuki :)

Gość gość
Napisz jaki wynik :D

Negatywny :)