Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NiE zasługuje na dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nic nie osiągnąłem jestem introwertykiem i wogólne do niczego jak idę ulicą i widzę ładne dziewczyny to od pewnego czasu tylko łza mi się kręci w oku maj już 26 lat i raczej już nie będę szukał zresztą obiecałem sobie że jak dotąd 30 nie znajdę to już nie będzie szukał Od zawsze honor mi nie pozwalał zagadać do dziewczyny bo każda dziewczyna chce kogoś lepszego od innych a mi się niestety nie udało tego osiągnąć czy inni ktróży nigdy nikogo nie mieli też czują że cHaba nie powinno (większość z was tego nie zrozumiesz trzeba być zerem żeby zrozumieć

Trzymam za ciebie kciuki. Każdy zasługuje na szczęście, a ty po prostu jeszcze go nie znalazłeś. Tylko pamiętaj o jednym - jak jakaś dziewczyna da ci znak, że chciałaby czegoś więcej to spróbuj, bo potem będziesz żałować, jeśli nie dasz szansy :)

Gość Turkuć
Wydaje mi się że rozumem. Uważasz że nie nie możesz mieć dziewczyny bo jeszcze za mało osiągnąłeś w życiu by być w stanie zaimponować kobiecie na której Ci zależy. Najpierw chcesz coś osiągnąć by pewnie stanąć przed kobietą i nie bać się, że wyśmieje Cię i nazwie nieudacznikem. Tylko że ciągle coś w życiu nie wychodzi. Jak nie problemy na studiach to praca za śmieszne pieniądze, brak prawa jazdy, własnego mieszkania, no i trudności zwiazane z charakterem. Najgorzej jest gdy jak już jakąś fajna dziewczyna chce Cię poderwać, a ty wtedy dajesz jej kosza bo boisz się jak zareaguje na to, że nie masz nic i nic nie osiągnąłeś. Jest tylko nadzieja, że jeszcze będzie lepiej, ale z każdym dniem co raz mniejsza. :(

Gość gość
Takie życie