Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś tu lubi oglądać horrory?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Zapraszam miłośników horrorów na dyskusję i wymianę ostatnio obejrzanymi filmami :)

Gość gość
kiedy zgasną światła było bardzo dobre

Gość gość
ja lubię ale przy zapalonym świetle :classic_cool:

Gość gość
" Dentysta " jest dobry ale to thriller chyba

Gość gość
Polecam Paranormal Activity i Obecność. ;) Słuchawki na uszy i przy zgaszonym świetle oglądać.

Gość gość
uwielbiam Ludzką Stonogę. Film uważam za kapitalny a twórcę za niesamowitego geniusza. Jeśli ktoś nie oglądał jeszcze tego filmu a najlepiej wszystkich 3 części to pora nadrobić zaległości.

Gość droserarouge
Egzorcysta Carrie Diabelska plansza ouija Sinister Wzgórza mają oczy Obecność Delikatna Demony Sierociniec Klątwa Jessabelle Annabelle Laleczka Chucky Egzorcyzmy Emily Rose Rytuał Koszmar z ulicy Wiązów Oszukac przeznaczenie Nosferatu: Symfonia grozy Zły wpływ księżyca Towarzystwo wilkow Misery

Gość droserarouge
Piwosz_93- też lubię straszne historie na faktach :) Ale najlepsze jak ktoś ze znajomych opowiada o swoich osobistych doświadczeniach ;) Babcia mojej przyjaciółki kiedyś spotkała ducha swojego taty, ponadto słyszała jak ktoś chodził po pustej piwnicy itd uczucie nie do zastąpienia żadnymi filmami :)

Gość Turkuć
"Babadook" i "Coś za mną chodzi".

Gość Chomiczekk
Lubię filmy Tima Burtona i Guillermo del Toro, ostatnio oglądałam Crimson Peak, świetny, taki oniryczny ale później bałam się siedzieć sama w domu i chodzić w nocy po mieście :P

No kiedyś już mój już zmarły dziadek który mieszkał nie daleko obozu w Chełmnie nad nerem opowiadał takie historie. Nie wiem czy zmyślał czy nie ale jak miałem 10 lat to sie bałem troche:D

Gość gość
Turkuć dziś "Babadook" i "Coś za mną chodzi". ----do tego moge jeszcze dodac: -Absenthia -Atticus Institute -calkiem fajny jest tez: Tropiciele Mogił i 2czesc