Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa chce dać córce na imię

Polecane posty

Gość gość

Julia. Tyle tych Julek w okolicy dlaczego takie imię :(

Gość gość
Moze bratowej sie podoba. Jej córka moze dać jej na imię jak chce.

Gość gość
Ale mnie się takie imię nie podoba czy mogę wyrazic swoje zdanie jako ciocia dziecka? Gdyby dała Karolina to co innego. To mi się podoba, albo Zuzanna, ale nie Julia :( 😭

Gość gość
No julia okropne z tym sie zgodze ludzie raczej nie wykazuja sie kreatywnoscia tylko wszystko zgapiaja od innych

Gość gość
sapadaj spamerze od linków

Gość gość
Jej problem, ale mi osobiście Karolina podoba się bardziej. Julia oklepane na maksa, więc nawet gdyby mi się podobało, to wybrałabym dla córki inne imię, przecież wybór jest spory.

Gość gość
powinnas przetlumaczyc bratowej że dziecku trzeba dać na imie karolina. jeśli nie zrozumie po dobroci to trzeba wytoczyć cięższe dziala, wjechać jej na ambicje ale moze nie bedzie trzeba. jesli nie zrozumie po dobroci to znaczy że jest tępa.

Gość mama _zosi
Ja mam na imie julia i mam 28 lata moje dzieci to łucja i zosia ja lubie swoje imie choć faktycznie jest bardzo popularne

Gość gość
Autorko jesteś walnieta i to równo! :D jak zajdziesz to niech bratowa twojemu dziecku imię wybierze,karolina paskudne,a Zuzia Lalka nie duża co 2 w piaskownicy :D Zenada! Wpiepszac się matce i ojcu dziecka jak ma mieć na imię odemnie zarobilabys w ryj BN i za drzwi ...jaka kretynka

Gość gość
Julia to piekne imie, tylko przez to mocne oklepanie traci na uroku.

Gość gość
Jako ciocia dziecka możesz wyrazić swoje zdanie, ale na zasadzie "Podoba mi się imię Karolina. Co o tym myślicie?" A rodzice mają prawo olać twoje zdanie i nazwać sobie córkę tak jak im się podoba. Ty jesteś TYLKO ciotką. Ze szwagierką, która w tak bezczelny sposób narzuca swoje zdanie nie chciałabym w ogóle gadać. To nie będzie twoje dziecko i nie masz żadnych praw do decydowania o jego imieniu.

Gość gość
Autorko-krótko-to dziecko twojego brata i jego żony i to ich sprawa jak dadzą dziecku na imię a ty się nie wtrącaj , zresztą pewnie to prowo kolejne

Gość gość
Niektorzy pisza ze rodzicow nie stac na kreatywnosc, ale gdy tacy sie znajda I dadza ( o zgrozo ) zagraniczne imie albo naprawde rzadkie to sa wysmiewani I pytani czy nie mogli dac normalnych "podstawowych" imion.. co do samego pytania nie rozumiem czemu sie wtracasz ?? Nie chcialabym aby siostra mojego meza dyktowala mi jak ma sie moje dziecko nazywac. Jak urodzi sama to niech da sobie Karolina czy bóg wie co. Tak samo jakby ona powiedziala ci ze twoja corka ma sie nazywac np. Alicja bo Karolina to takie oklepane ..... rece opadaja

Gość gość
Zgadzam się tyle tych Julek Amelek że hej. Nie pękaj moze im się odwidzi i zmienią zdanie

Gość gość
A ja swojej córce dam na imię Julia i zdanie innych w tym temacie mnie nie obchodzi. To imię podobało mi się już wtedy gdy nie było jeszcze tak popularne. Moje imię też jest bardzo popularne. Nie czuję się z tego powodu mało oryginalna i nie cierpię katuszy słysząc, że kobiety wokół mnie mają tak samo na imię jak ja. Nie wiem po co w ogóle się w to wtrącasz skoro to nie twoje dziecko.

Gość gość
To jej dziecko i Tobie nic do tego.

Gość gość
ja sobie urodzisz to nazwiesz swoje dziecko Karolina albo Zuzia. zresztą z tych wszystkich to Julia i tak jest najladniejsze. Zuzia to masakra jakas...

Gość gość
Dobrze ze nie Dzesika :P

Gość gość
Zuzia tez oklepne. Pelno jest zuzi