Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam wszystkich, jestem człowiekiem piszącym o kupie.

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam scat i wszystko co wiąże się z kupą, sraką, pierdami itp. Pozdrawiam.

Gość gość
cześć rafal to ty kiedyś wstawiłes zdjęcia doopy?

Gość gość
Angie Agnieszka Orzechowska Fanów: 1 Zobacz teksty piosenek > angie_agnieszka_orzechowska Zgłoś błąd Edytuj Komentuj Zostań fanem O wykonawcy Płyty Agnieszka ma 28 lat, pochodzi z Namysłowa koło Opola, jest modelką, aktorką i piosenkarką, która na oczach całej Polski staje się gwiazdą i ciężko pracuje na swój sukces. Ze względu na oczy, rysy twarzy i długie, ciemne włosy nazywana jest polską Angeliną Jolie. Każde publiczne pojawianie się Angeliny i jej małpki Angel budzi ogromne emocje, podwyższa oglądalność i powoduje setki, a nawet tysiące komentarzy w internecie. To dlatego profil Agnieszki na Facebook'u bije rekordy popularności.

Gość gość
zdjecia doopy i buzi jak jem kupe znacie mnie, jestem szczery do bolu

Gość gość
od jak dawna jesz kupę rafale? 🖐️

Gość gość
witam pierwszy raz spróbowałem kupy jak miałem jakieś 10 lat. Ktoś nasrał na korytarzu w piwnicy a ja wziąłem patyczek, umaczałem go w kupie i włożyłem sobie do buzi... Nieźle, co. Potem miałem jakie 5 lat przerwy i dopieru w szkole średniej jak byliśmy na wycieczce w górach z klasą zaczaiłem się na kolezankę w krzakach jak poszła postawić klocka. Obserwowałem dokładnie moment jej defekacji i pomimo, że cała akcja trwała może z pół minuty, zdążyłem dwa razy się spuścić. Kiedy dziewczyna skończyła i podtarła pupę wyszedłem z ukrycia i uważając by mnie nikt nie nakrył chwycilem tę kupę i rozsmarowałem sobie na całej twarzy. Jeszcze raz zwaliłem konia po czym umyłem gębę w górskim potoku i dołączyłem do reszty wycieczki... takie były moje początki w scacie - wtedy nie znałem tego magicznego słowa :O