Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudawrednasucz

Mam silikonowe cycki :) zazdrościcie mi deski?

Polecane posty

Gość gość
dawaj te,cyce,do pszeglądu:-)

Gość gość
Bycia pustakiem z protezami? Raczej nie :D

Gość gość
Jak nie miałas własnych...:D albo jak nie miałeś :D buhahaha geju,obciagaj Panom a nie dorwałes lapka ordynatora ze szpitala dla nerwowo i psychicznie chorych gdzie sie leczysz i wypisujesz tu farmazony.Lepiej wracaj do swojego pokoiku bez klamek,bo zaraz czeka cie lewatywa.Ave :P

Gość Emenemsik
Mózg też masz silikonowy? Nie ma czego zazdrości :) lepiej być naturalną deską niż sztuczną cycatą :) Ps. Podejrzewam że miałaś mocne kompleksy i sama w przeszłości byłaś wyśmiewana deseczka :)

Gość gość
Uwaga ruda to moja pacjentka.Jestem ordynatorem w szpitalu dla psychicznie i nerwowo chorych w lubiązu,pisze z komputera w recepcji,gdyz ruda zamkneła sie z moim laptopem w schowku na szczotki.Ps wcale nie jest ruda,tylko dała sobie taki nick.To mała gruba purchawka,a jesli ktos otyły chwali sie duzym biustem :D :D to tak jakby bezrobotny chwalił sie tym,ze ma duzo czasu.Prosze nie wdawac sie z nia w jakiekoliwiek dyskusje i dygresje.Jak w ciagu 5 minut nie wyjdzie ze schowka i pokornie nie wróci na sale,to wezwe ochrone.I słuchaj Grażynko ( Grażyna to jej imie) jesli sie nie opamietasz,to nie bedzie 1 lewatywy dziennie ale 3! i co godzina mega duzy czopek.Czekamy w sali,Dr Zenon K

Gość gość
ja mam swoje naturalne ładne C i nie wiem czemu bym miala komus zazdroscic oblesnych protez na klatce piersiowej, a takie kobiety kojarzą mi sie tylko z wiadomą profesją... żadna normalna kobita nie robi sobie silikonow i taka jest prawda! Pomijam przypadki amputacji piersi z powodu raka, ale toco innego.

Gość gość
kurde wy naprawde jestescie debilami,jakis koles podszwa sie pod laske,prowokuje,ma beke a wy sie spinacie i nakrecacie,olac wtedy troll umrze,narka

Gość gość
wiem jedno ta kretynka z avatarem Deborah Ann Woll nie jest nawet w połowie tak dowcipna ani mądra jak ja :D Pozdrawiam to coś i życze powodzenia

Gość gość
Ruda własnie sie sama okreslilas,jako głupią :D widzisz kretynko,zanim coś palniesz pomyśl :) a teraz wybacz,ide do pracy.Praca to zapewne dla Ciebie pojęcie abstrakcyjne.Ps.Jak nie wiesz co to abstrakcja sprawdz w wiki.całuski xxx

11:30 Bleeee rzygam całuskami Masz chamskie poczucie humoru, jak każda chamka i prostaczka :D Kasa w Biedronce sama sie nie obsłuży :D

Gość gość
Nie piertol tylko pokazuj te doje ruda szmato. Moze nawet sobie do nich zwalę!

nie rozumiem... jak ktos ma sztuczne cycki tzn ze jest pustakiem? serio? pusta i ograniczona jest osoba, ktora to pisze. takie rzeczy nie sa wyznacznikiem w ocenie danej osoby. to forum to jakies skupisko hejterow.. jak czasami przegladam tematy wątków czy komentarze niektych osob - lasek szczegolnie to po prostu nie dowierzam.. czujecie sie lepiej przez to? haha

Gość gość
a to nie było cię stać na lepsze wkładki, tylko tani i dziadowski silikon? To potwierdza twój poziom głupoty