Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TEŻ Was boli wyrywanie brwi? Codzienna regulacja mnie wykańcza!

Polecane posty

Gość gość

Boli, łzy mi lecą a zarastam bardzo ;( codziennie jest coś do wyrwania pęsetą! Już nie moge wytrzymać :(

Gość gość
Cienkie brwi byly modne 30lat temu. Teraz sie je pogrubia.

Gość gość
To jak Ty poród przeżyłas? :-D

Gość gość
A co ma poród do brwi? PRzeżyłam poród, 7 godzin, koszmarnie bolało. Ale te brwi to codzienna padaka - nie cierpię majstrować blisko oczu, łzy mi lecą i boli ;(

Gość gość
Alw kto reguluje brwi codziennie? Chodzi sie do prrofesjonalisty co kilka tygodni. Jeszcze cos ci z nich zostalo??

Gość gośćsamannnta
lo matko, wyrywasz brwi codziennie? zaloze sie ze masz brwi jak u clowna, cieniutkie niteczki, brwi powinny wygladac naturalnie a rowne jak od linijki

Gość gość
JAK można wyrywać brwi codziennie??? nie pojmuję tego. Sama bardzo dbam o swoje, ale wyrywam co 2-3 dni. Pewnie masz cienką linię resztek brwi i wyglądasz jak młoda stara. To już jest niemodne. A zresztą nawet jak już chcesz koniecznie robić to codziennie, to powinnaś się przyzwyczaić już dawno. Ciężko mi uwierzyć, że aż tak boli, że ci łzy lecą... to chyba jakieś prowo... Człowiek do wielu rzeczy może się przyzwyczaić

Przeciez teraz modne sa brwi ciemne i grube :) Masa kosmetykow do brwi wychodzi na rynek aby te brwi byly jeszcze bardziej dopracowane ;) polecam golden rose, duzy wybor produktow, dla kazdej potrzeby i dla kazdego typu urody-duzo odcini do wyborow, wiec blondynki nie beda smiesznie wygladaly :)

Gość gość
Codziennie ??? Ja wyrywam raz na 2-3 tyg

Gość gość
ale po co codziennie wyrywasz/? nie worze ze codziennie jest do wyrywania przeciez wloski i nie rosną tak szybko.

Gość gość
Ja akurat szczęśliwie nie mam zbyt wrażliwych tych okolic i ten ból nie sprawia mi takiego problemu, ale wierzę, że można codziennie regulować brwi i żeby nadal było co wyrywać. Mi też włoski rosną błyskawiczne i też wyrywać codziennie/co drugi dzień po 2-3 niechciane włoski i co 3 tygodnie chodzę do kosmetyczki na regulacje woskiem, a wcale nie mam bardzo cienkich brwi, zupełnie normalne moim zdaniem, moja kosmetyczka zalicza je nawet do grubszych. Czemu jest tyle komentarzy krytykujących autorkę, bo NA PEWNO ma BARDZO cieniutkie brwi, a takie są przecież NIE MODNE(!!!) Czy to nie jest zupełnie oczywiste, że różnym ludziom włoski na ciele rosną w różnym tempie? Czy nie jest też głupie ślepe podążanie za modą i robienie sobie grubych brwi na siłę, nawet jeśli tak na prawdę nam się nie podobają, albo nie pasują do twarzy? Wszyscy mamy wyglądać identycznie, bo taka moda?

Gość gość
Ja mam to samo co ty...boli jak chole.. tez leca mi lzy, zeby mam scisniete ze szkliwo peka, jestem sztywna jak trup.jak kosmetyczka mnie cos pyta to nawet jej nie moge odpowiedziec taka sztywna z bolu jestem.ja chodze do kosmetyczki co trzy tygodnie. Rodzilam dwa razy sn i uwazam ze depilacja bardziej boli tylko trwa duzo krocej.

Gość gość
Dla mnie to tez koszmar.myslalam zeby kupic sobie krem znieczulajacy