Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewica a on przestał sie odzywac

Polecane posty

Gość gość

Wycofalam sie w czasie gry wstepnej ze seoim chlopakiem 4 miesiace razem. On juz nie pisze I nie chce spotkan mam 21 lat on 30 Poradzcie

Gość Wuj dobbra rada
Szukaj nowego chłopaka i tym razem się nie wycofaj

Gość gość
to się nie spotykaj z takimi star****** tacy wiedzą, że kobieta nie da szybko sesku więc ucieka. Nie zależało mu na miłości tylko na seksie!

Gość gość
gość dziś jak można się umawiać z takimi staruchami co śmierdzą starością?

Cóż Autorko, Jeśli po tym jak się wycofałaś, on nie daje znaku życia. Wniosek nasuwa się sam: był z tobą tylko po to aby uprawiać seks. Gdy zauważył,że w najbliższym czasie nie ma szans, to się zawinął. P.S Swoją drogą na miejscu faceta, trochę bym się wkurzyła gdybym licząc na dobra zabawę, nagle miała się ogarnąć i z seksu byłyby nici. Na drugi raz Autorko nie judź seksem jeśli nie chcesz go uprawiać :)

Gość gość
Poszukaj kogos wartosciowego zamiast zamartwiac sie takim dupkiem

Gość gość
Dlaczego od razu dupkiem? Nie zaczyna się czegoś czego nie można skończyć, nie jedna kobieta by się wkur... gdyby facet zostawił ją samej sobie w stanie podniecenia. Nie masz zamiaru jeszcze uprawiać seksu, to nie doprowadzaj do takich zabaw, albo uprzedź z góry że nie ma na co liczyć.

Gość gość
I facet zareagował prawidłowo, następnym razem idź do zoo, wejdź na wybieg jakiegoś drapieżnika i też go powkur.... I nie zdziw się jak następnym razem jakiś facet ci przywali, albo cię weźmie siłą. Jak sama nazwa wskazuje gra wstępna jest początkiem do czegoś więcej, więc facet miał prawo się wkurzyć.

Gość gość
Nie przejmuj sie tym plytkomozgim baranem. Jestem chłopakiem w twoim wieku i w zyciu bym takiego czegos nie zrobil. Widzisz i znow sprawdza sie zasada: wiek to tylko liczba w metryczce. Mentalnie niektorzy wyprzedzają swój wiek. Współczuję Ci, bo wiem, że to cholernie boli gdy Ty dajesz z siebie wszystko a ktos to ma w d***e lub olewa Cie za byle blachostke. Nie chce psioczyc ale na 99% odpuścił bo to gatunek: nie chce mi sie nianczyc, uczyć dziewicy/ kłoda w łóżku/ i wiele nnych mało miłych rzeczy. Pozdrawiam i trzymaj sie dziewczyno :-) PS: nie ten to nastepny :-)

Gość gość
Skoro nie dałaś mu seksu, a on cię zostawił to masz odpowiedź- chodziło mu tylko o seks. Gdyby mu na tobie zależało to by z tobą porozmawiał,zaczekał ile trzeba.Koleś liczył tylko na łatwy seks.Poszukaj sobie lepiej odpowiedniego chłopaka,któremu będzie zależało na uczuciach.

Gość gość
Ty dajesz z siebie wszystko a ktos to ma w d***e lub olewa x akurat w tym przypadku to ona nic nie dała, narobiła facetowi nadziei i smaku i miała go totalnie w dupie. Równie dobrze facet może wcisnąć kit kobiecie że ją kocha, zaliczyć a później powiedzieć żartowałem :P

Gość gość
Nic nie dała? Mhm czyli twoim zdaniem jeśli ona zdecydowała, że to jeszcze nie ten moment i nie doprowadziła do seksu to już nic z siebie nie dała... Kurwa co za kretyn... Sorry człowieku ale inaczej nie da sie zareagować na taką głupotę. Od razu widać jaki z Ciebie typ.

Gość gość
Widocznie on jest jeszcze niedojrzaly gdybys chciala poznac kogos po 40 to czekam

Gość gość
JA TO BYM WZIĄŁ SIŁĄ :classic_cool:

Gość gość
OD AUTORKI cos tam mu jednak z siebie dalam juz jakis czas uprawialismy seks oralny I chcialam wtedy z nim to przezyc ale poprostu nie dalam rady a myslalam ze dam rade. Poczulam ze jak to z nim strace dziewictwo to ze bede zalowala I chyba mialam racje .... skoro milczy...

Gość gość
to przykre ale to wyglada tak : nie dalas mu dupska wiec poszedl do innej :) jesli chcesz o tym pogadac napisz lukasz151983@tlen.pl :)

Gość gość
to przykre ale to wyglada tak : nie dalas mu dupska wiec poszedl do innej :) jesli chcesz o tym pogadac napisz lukasz151983@tlen.pl :)

Gość gość
bo to nie był facet :) tylko p***a jakas Kobiete zawsze sie troche g****i

Gość gość
w tym ambarass ze by 2 chcialo na raz:P

Gość gość
To lepiej uważaj. Moja dziewczyna też mnie ogranicza, jesteśmy rok razem i tylko raz udało mi się wsadzić rękę w majteczki, gdy zdjelem stanik to się obrazila, dzielnie czekam tylko na co? Oczekuję ode mnie słodkich słówek i wyznań, a ja się kisze mamy po 26 lat. Od dłuższego czasu jestem coraz bardziej zobojetnialy i zirytowany, mało co mnie cieszy. Już czułem że ognisko się rozpala między nami, a tu buch zimnej wody, jak tak kobiety będziecie robić to zgasicie ogień i po związku. Ja chyba już dłużej nie pociagne, gdybym 2 mieciace temu wiedział że nic i tak sie nie rozkreci to zrobiłbym tak samo jak twój ex...

Gość gość
Rok a 4 miesiace to roznica. Powiedz jej ze ja kochasz a masz tez potrzeby I ze nie wiesz dlugo dasz rade. A on reke w moich majtkach mial nie raz. Od AUTORKI