Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarriss

dlaczego kobiety oceniacie siebie na podstawie opinii mezczyzn

Polecane posty

Gość tamarriss

Coraz wiecej widze postow na tematy opinii o danym ciele kobieyy. A ja pytam sie po co? Nie wystarczy wlasne lustro? Kazdy facet jest inny dlaczego chcecie sie dopasowav do wiekszosci albo co gorsza do jednostki juz upatrzonej ale jeszcze nie zlowionej? U mnie jewt zupełnie na odwrot Mam(mialam;) )faceta z ktorym bylo ok ale chcialam zrobic rzesy takie wymarzone wysnione on na to ze Eee po co tylko wydatek kasy no to ...zrobilam. Troche pomarudzil ale przeszlo.zabralam sie wiec za tipsy.tez marudził. Doszlo solarium 2 w tyg i juz ze strata czasu ze raka skory bede miala. Ale jakos przelknal 2 msc temu zaczelam przebakiwac ze zawsze marzylam o wiekszym biuscie i ustach no to zaczelo sie. Gfy 3 tyg temu pow usta zaczely sie awantury ze kogo z siebie robie.i wrecz wywrzeszczal w twarz ze jak powieksze sobie piersi to z nami koniec....no wiec dalam mu te wolnosc predzej nie czekajac do dnia operacji(tyle sie teraz czeka na termin .nie moglam pozwolic zeby biedaczek az tyle sie ze mna meczyl;)) I co? I nie ladnie powiem gooowno Nic. Zyje jak dawniej. Tylko prosze niech mi ktos nie wyjezdza z textami ze go nie kochalam itp. Na swoj sposob kochalam ale nie mozna bardziej kogoś niz samego siebie i tego sie bede trzymala. Dlatego drogie panie. Nie bojcie sie byc chude grube Srednie czy jakie chcecie. Nie chce promowac tez op plastycznych. Moj post tyczyl sie indywidualnosci kazdej z nas. Kazda z nas jest piekna na swoj sposob i drugiej takiej nie ma:) a to co sie facetom podoba jrst naprawdr najmniej istotne:) Pozdrawiam i wiecej wiary w siebie babeczki:)

Gość gość
ja bym sobie kut.aska doszyla ,ale i waginke zostawila. mialby 2 w 1. masowalabym mu anuska moim kutongiem. aa bosko by bylo :D