Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupszy, najbardziej chamski komentarz jaki uslyszalyscie na temat wygladu

Polecane posty

Gość gość

ja usłyszałam to od pewnego pijaczyny; - hej pojdziemy sie por/u/chac? - nie - głupia jesteś? wyglądasz jak chłopczyk wiec powinnas byc mi wdzięczna ze chce cie wydymac po czym ja wylałam mu na lep napój który piłam i poszłam a jakie wy denne komentarze usłyszałyście i od kogo?

Gość prawictwo pospolite 152
jakaś panna stała przed szkolą gdy konczyłem lekcje i rzuciła komentarz na temat mojego ptaka i coś mówiła o obciąganiu Nie wiedziałem o co jej chodzi, bo byłem w tedy rozkojarzony

udałem ze jej nie słysze i skierowałem sie w strone przystanku autobusowego

Gość gość
Mi jedna powiedziała "ryży umrzyj ! " :-o Jakaś nastolatka przechodziła z 2 kolegami z klasy.

Gość gość
'Babochlop' od jakiejś tepej dresiary w małym miasteczku. Jak żyje w warszawie to z czymś takim się nie spotkalam. Może wygląd mam trochę pretensjonalny ale nikomu nic do tego a takie głupie dziewczę chciało blysnac :D

bo powiedziała to takim tonem , ze nie rozumiałem czy chce seksu czy robi sobie jaja ze mnie

Gość Edziaaaaaaaa
Ja raz slyszalam jak szlam "Fajna loszka" Ale sie wtedy wkurwilam!

Gość gość
przez rok moj kolega non stop opowiadal jak to mu sie Kurnikova podoba. a ze bóstwo ble ble. po roku wyznal mi ze jest zakochany we mnie itd itp, wiec potem sie skapnelam ze wg niego bylam podobna do niej i chyba o to mu chodzilo z tymi komentarzami - czyli ta slowianska przasna twarz :O x inny w akademiku spytal sie czemu mam garbaty nos, ja mowie ze mnie to lata wkolo pissdy, ze to taki rzymski nos. on na to z powaga - moj tata tez tak zawsze mowi o swoim nosie :D x jak mialam 12lat i przyjechal starszy wujek z daleka - o widze, ze piersi ci zaczely rosnac x na wfie siadlam na oknie w przebieralni, male okienko ale potem okazalo sie ze chlopcy z gimnazjum jednak go obserwowali - zaczely sie komentarze na temat moich pomaranczowych fig - ale wstydzic nie mialam sie czego, majtki za 40zl, dupa tez szczupla x szlam z tata po miescie, jacys fajansiarze za nami, i na glos :mmm, jaka córeczka. cos tam dalej". ojciec sie w****il i cos tam im doyebal x x koledzy taty, mm przytul sie na powitanie, jaka mloda "cielęcinka' x tak, starsi panowie po 40stce to chyba sa najwiekszymi prostakami jesli chodzi o komentarze

Gość gość
ja uslyszalam, ze jestem tak plaska ze nawet push up mi nie pomoze :o ale uslyszlam to od 100kg baby ktorej brzuch bardziej wystawal niz piersi :P

Gość gość
że utykam na nogę. od mojego faceta

Gość gość
"Krzywy ryj" na ulicy do dziewczyny z rozszczepem wargi

Gość gość
Fajna doopa z 500 razy słyszałam fajna suka 200 razy fajna foczka ze 100 fajne masz cycki ze 200 raz słyszałam ale fajna dziewczyna, jakie ma fajne ma włosy i ladnie ubrana- dosłownie tylko raz komentarz był ubrany w kulturalne słowa. Wtedy było mi bardzo miło:)

Gość gość
- ale Ty jesteś ciężko myśląca. - zmień tą bluzkę bo nigdzie nie pojedziesz. - uczesz się, jak ty wyglądasz. Takie teksty czasem rzuca do mnie mòj mąż.

Gość gość
Najlepsze teksty są grubych bab nt, szczupłych ładnych kobiet: ale chuda, jesz coś?, albo jak ktoś powie ze któraś jest ładna-to zaraz..ładna? zrobiona, sztuczna, za bardzo wymalowana, ubrała się dziwka itd. hahahahahahaah

Gość gość
Poszłam z koleżanką do jej znajomego na domówkę i usłyszałam niechcący "no tyle to nikt nie wypije, kogo ona przyprowadziła" :(

Gość gość
parę chamskich odzywek od facetów na necie kiedy im odmawiałam, ale tak w prawdziwym życiu to niewiele