Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą sobie na wyglądzik, ekstrawersję i tępotę umysłową

Polecane posty

Gość gość

i mimo, że są bardziej wzrokowcami niż faceci i bardziej mają świra na punkcie tego, by facet był przystojny i szybciej zakochują się w wyglądzie niż facet to przez lata nap*dalały kłamstwo, że to faceci są wzrokowcami.

Gość gość
Zgadzam się z autorem

Gość gość
wy niby bardziej nie lecicie na piekne (tzn wymalowane), cycate, wygadane laski? :P czego sie dziwicie?

Gość gość
kobiety najwidoczniej cenią to samo co wy u nich doceniacie:D

Gość gość
16:35 Prędzej facet zwróci uwagę na przeciętną, czy nawet brzydką kobietę niż kobieta na przeciętnego faceta i każdy doskonale o tym wie. Oczekiwania kobiet co do wyglądu są tak kosmiczne, że ludzkie pojęcie przechodzi. A tak btw. piszesz do mnie: "A wy niby na co zwracacie uwagę?" Czyli mam zrozumieć, że przyznajesz się do tego co napisałem, czyli, że jako kobieta lecisz na przystojnych tępaków? Jeśli tak to szacunek za przyznanie się, jeśli to nie było równoznaczne z przyznaniem się to jesteś zakłamaną dziwką, a ja mam dość już tych kłamstw kobiet, które mącą we łbach facetom, budując im w głowie fałszywy obraz płci "pięknej", która jest "piękna" tylko z wyglądu, bo z zachowania i predyspozycji behawioralnych to kobieta jest bardziej szpetną istotą niż najplugawsze stwory z trylogii Tolkiena.

Gość gość
Wygląd i fajna fura.

Gość ssspanikowana
Ja lecę tylko na szerokość kalibru, ewentualnie ilość konserw w plecaku :classic_cool:

Gość gość
dokładnie tak!

Gość gość
Facet weźmie byle co po potrzebuje to tylko po to by z*****ać, kobietę natomast interesuje tylko najlepszy towar bo che z nim spędzić resztę życia... to chyba oczywiste

Gość gość
18:54 Bzdura, kobiety biorą do spędzenia reszty życia biednych, wartościowych frajerów, a wcześniej chodzą z "ciachami", z którymi przeżywają swoje pierwsze razy, lub puszczają się po klubach, dlatego trzeba pluć na kobiety, które nie są dziewicami, bo one tylko chcą zrobić z faceta frajera do stabilizacji.

Gość wywijam śmiało pałą
Nie na wygląd tylko na dużą pałę i właściciela, który wie, że ma ją nie tylko do robienia siku.

Gość Wywijam śmiało pałą
Co mi nick zabierasz, podszywaczu?! Tylko ja wywijam śmiało pałą.

Gość Wywijam śmiało pałą
Aaa i podbijam :classic_cool:

Gość wywijam śmiało pałą
Mój nick i moja pała!