Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćint

Czy uważacie, że na portalu randkowym można poznać kogoś wartościowego?

Polecane posty

Gość gośćint

Hej. Zastanawiam się czy na portalach randkowych są fajni faceci. Moi znajomi twierdzą, że normalny facet potrafi znaleźć kobietę w realu i nie musi siedzieć w tym celu w necie. Po prostu idzie do clubu i zarywa. Przyznam się że złożyłam sobie profil. Sporo facetów się odezwało, ale przeważnie są niezdecydowani, marudni i raczej niezadowoleni z życia.... A część z nich uważa się za nie wiadomo kogo, zwłaszcza Ci ze wsi, albo Ci którzy w wieku 40 lat mieszkają z mamusiami. Co sadzicie o portalach randkowych? Jakie macie doświadczenia? Przypuszczam, że zdania będą podzielone;)

Gość gość
tam są sami popaprańcy....nie ma nikogo normalnego... szkoda czasu...

Ja uwazam, ze mozna na portalu randkowym ciekawe i wartosciowe osoby. Oczywiscie wiadomo, ze tam jest takze duzo hmm lekko to ujmujac 'kiepskich' osob, ale tak jest przeciez i rowniez w zyciu, prawda? Lepiej kogos poznac dobrze przez net i po paru tygodniach/miesiacach z nim sie umowic, niz spotykac sie od razu z pierwszym/a lepszym/a Jesli chodzi o portale randkowe - to kolezanka siedzi na http://www.polishhearts.ie/pl/a/randki_irlandia - ale mieszka w Irlandii i w ten sposob chce poznac jakiegos Polaka, ktory rowniez tam mieszka. Wg mnie - pomysl naprawde dobry i akurat takie portale moga byc bardzo przydatne.

Gość gość
Nie. Stanowczo odradzam. Nikogo tam nie poznasz. Chyba że wariata

Każdy jest wartościowy, po swojemu. Masz na myśli: czy na takim portalu poznam kogoś podobnego do mnie? Czyli w domyśle czy poznasz tam kogoś, kto raczej wolałby z niego nie korzystać? Jest szansa, że kogoś takiego spotkasz, bo mam wrażenie, że ostatnimi czasy mnóstwo ludzi korzysta z takich portali z braku laku, ot tak, żeby spróbować, niby dla żartu, a nie serio, bo przecież serio to są lepsze sposoby na poznanie kogoś. Może w większości spotkasz tam typowych bywalców czyli raczej osoby nastawione na przygodę, bądź mężczyzn z problemami rzutującymi na życie społeczne, czyli, jak mniemam, niekoniecznie takich, z jakimi chcesz być, ale gdzieś tam może jest ten, którego nazwałabyś normalnym. To prawdopodobne i jak najbardziej możliwe, tak samo jak to, że kupując pięć kilo bananów w domu przekonasz się, że jeden z nich był jeszcze zielony, a inny już podpsuty. Statystycznie to zupełnie naturalne, że nawet w zdominowanej grupie są jednostki odróżniające się, pytanie ile Ci zajmie selekcja i czego właściwie od tego biednego faceta chcesz (i czego ten facet będzie chciał od biednej Ciebie).