Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku pierwsza praca?

Polecane posty

Gość gość

Ja ma 28 i dopiero idę na staż. A wy kiedy zaczynaliście? Nie licząc oczywiście krótkich prac dorywczych.

Gość gość
ja mam 34 i jeszcze nie zaczełaam :D po choj. tata ma rente,mama zasilek...ja duzo nie jem:D

Gość gość
Ostro... Ja pierwszy staż mialam zaraz po średniej szkole 19lat. Studia zaoczne

Gość gość sylwia
Ja miałam niecałe 21 lat jak podjęłam pierwszą pracę i nie było lekko bo musiałam syna w wieku 2l,8m.prowadzić codziennie piechotą pare km do przedszkola..zeby móc pracować.

Gość gość
Ja pierwsza prace mialam jak mialam 16 lat, taka akcja z McDonalds wtedy byla i zatrudniali na wakacje, nie musialam ale chcialam miec swoje pieniadza, potem juz co rok w wakacje staralam sie pracowac i na studiach tez zawsze mialam jakas prace. Nie ma nic lepszego od posiadania swoich pieniedzy i nie brania ich od rdzicow.

Gość 34latkaaa3
serio.Wstaje pierwsza i biegne do lodowki zeby najsesc sie pierwsza...ciuchy z cichlanada za złotówkę,farba do wlosów za 5 zł.-co miesiace. wacik jeden uzywam nawet 4-5 dni. DOladowuję telefon za 5 zł co 2 tygodnie.Jak posprzątam kuchnię ,pokój i skosze trawę to mi tata daje 10 zł. czasami jak tata sie drze ze za duzo wody zuzywam to ide sie my do Wc w markecie:) zdarza sie sępić od mlodszej siostry ktora pracuje,albo jej p**********m rzeczy,. ;D

Gość gość
Ludzie, mi nie chodzi o prace dorywcze (no chyba że ktoś długotrwale je wykonuje). Wiadomo, że w wieku 16lat to nie jest "normalna" praca. Ja do pierwszej dorywczej pracy poszłam w wieku 22 lat, ale dopiero teraz (28lat) zaczynam coś "poważniejszego".

Gość gość
No właśnie widać autorko 28 lat i zaczynasz "powaznie" pracować -.- masakra było poczekać jeszcze kilka lat.