Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmęczona przez poczucie winy, pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i czuję jakbym była odpowiedzialna za wszystko co złe.. Jestem bardzo wrażliwa (na swoje nieszczescie). Staram się być dobrym człowiekiem ale czasem puszczają nerwy i nie wszystko może jest tak jakbym chciała. Najgorsze, że ciągle się za wszystko obwiniam: a że ojciec popija często bo pewno ja nie byłam zbyt miała a to, że mi coś nie poszło bo przecież jestem głupia a pcham się gdzie nie trzeba. I tak mogłabym wymieniać tysiące. NAjgorsze, że często byłam krzywdzona w jakiś sposób przez innych. Np. przez chłopaka (byłego już oczywiście) który mnie publicznie zaczął obrażać bo.. tak po prostu. Potem się zakochał w kimś innym i ją już dobrze traktuje. Brat- któremu się ciągle coś nie podoba i mi non stop coś wypoimna- albo że zbyt wiele się uczę, następnym razem że idę na imprezę. Też mi potrafi naubliżać. I tak czuję, że w sumie to nikomu na mnie nie zalezy.. Może jedynie mamie. A tak? Nie mam dosłownie w nikim oparcia. Nigdy nie mogłam się nikomu wypłakać tylko wszystko dusze w sobie. Obecnie jestem już bardzo rozstrojona nerwowo, mam problemy ze snem. Wiem, ze powiecie iż to temat do specjalisty i pojdę tam ale dzisiaj.. hmm niemożliwe. Dlatego proszę Was o doradę bo tak bardzo boję się kłaść spać..

Gość gość
podzielilam los mej babki. tym sie konczy zycie z fisnietymi facetami