Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena2810

dlaczego móf facet zrobił się flegmatyczny,powolny

Polecane posty

Gość magdalena2810

witam otóż jestem z partnerem już 6 lat,problem mam z nim od jakiś 2 lat ,zrobił się flegmatyczny,powolny w sexie to w ogóle,jak się położę na łóżku wieczorem koło niego odwrócona tyłem na boku to nie ma mowy o jakiś pocałunkach gry wstępnej czy coś,tylko włoży swojego i bzyka sobie,nie interesują go moje potrzeby seksualne.tak było wczoraj nawet nie zająknęłam a on dalej sobie bzykał prawie doszedł,przestał chwile i usnął.nie wiem gdzie leży problem.tak samo jak się gdzieś szykujemy to tak powoli że mnie k***ica szczela,ja zdążę w 10minut się naszykować a on pół godziny.doprowadza mnie do łez tym wszystkim.nawet jak pójdę spać do drugiego pokoju to zbytnio nie przejmuje się.dodam że nie pracuje i to jeszcze w inny sposób,tylko ja muszę o wszystko dbać,żeby by było.Nie wiem kto tu jest mężczyzną a kto kobietą.nie wytrzymuje nerwowo.

Gość Mirx
Musisz pogadać z nim może powinniście to zrobić poza domem. Wkradła się rutyna a on stał się egoistą. Myślę że dobrym sposobem dla dwojga ludzi jest wspólna pasja zróbcie coś razem.