Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To już drugi facet który zrobił mnie

Polecane posty

Gość gość

W ch**a i spotkał się ze mną i z inną kobietą.To ze mną jest coś nie tak czy z nimi ? Jest mi przykro

Gość gość
Ile masz lat? Pewnie rozkraczyłaś się przed nim i zwiał. :D albo to prowo

Gość gość
Ani z tobą ani z nim to wina kobiet jako ogółu on taki jest bo kobiety takich pragną i nie mówcie że nie mogę słowa co innego serce co innego wszystkie mówicie że chciałabyście faceta który by myślał tylko o was ale prawda jest taka że takiemu facetowi dalybyscue kosza po pierwszej randce albo wcześniej a taki któremu chodzi tylko o seks zawsze będzie miał powodzenie :(

Gość gość
Mam 25 lat i nie uprawialismy seksu za to co niej to nie jestem już taka pewna ,myślę że mu dała

Gość gość
a jestes dziewica?

Gość gość
Nie jestem i byłam w poważnym związku kilka lat .Kiedy się pozbierałam po bardzo długim czasie i znowu zaczęłam mieć powodzenie to trafiam na samych dupków

Gość gość
10:46 - zawsze? :D chyba śnisz? taki "któremu chodzi tylko o seks" wybiera najczęściej takie, którym też chodzi tylko o seks. nie ma mowy tu o żadnym POWODZENIU, tylko o zwykłym spuszczaniu z krzyża. prawda jest taka, że mężczyzn, którzy naprawdę chcą poznać i budować związek z kobietą jest tak niewielu, że trzeba ich szukać w dzisiejszych czasach z lupą ze szkłem powiększającym o miliard razy. wymarli lub giną jak w korcu maku :D czasy swobody seksualnej przesłaniają niektórym inne wartości 🖐️

Gość gość
dziś myśle że jest odwrotnie to kobiet które myślą o stałym zwiazku na całe życie jest bardzo bardzo mało. One szukają seksu. Kobieta XXI myśli tylko o seksie. Wiem z autopsji

Gość gość
znowu zaczęłam mieć powodzenie to trafiam na samych dupków x Nie trafiasz, tylko dupki cię właśnie kręcą... na tym świecie jest mnóstwo fajnych facetów, ale ty wolisz tych popapranych :P

Gość gość
10.52 Guwno prawda ja chciałbym być w stałym związku ale nie mogę bo żadna nie chce jest wielu takich mężczyzn jak ja którym żadna nawet nie daje szansy bo nie mają doświadczenia z kobietami a żeby je zdobyć trzeba rwać wszystko co się rusza wiec nie mów mi że takich nie chcecie chcecie pragniecie podrywaczemu a żeby byćwiczenia podrywaczemu trzeba podrywać facet może albo mieć wiele kobiet albo wcale nie może mieć tej jednej jedynej bo gdy facet się w jakieś zakocha i ona to zauważy to go oleje

Gość gość
10:59 Na początku on mi się w ogóle nie podobał.Po pierwszym i drugim spotkaniu stwierdziłam ze nic z tego nie będzie bo w ogóle nie jest w moim typie .On się nie poddawał i jak w końcu mnie zaczęło zależeć to dowiedziałam się przypadkiem ,ze nie jestem jedyna.

Gość gość
No i tutaj dobrze piszecie to nieprawda że nie ma fajnych facetów jest ich pełno ale kobiety nie zwracają na nich uwagi tylko na tych dupków bo szczerze kto łatwiej wyświetleń dziewczynę facet ktory jest w niej skrycie zakochany i boi się zagadać bo może go odrzucić czy d**ewnić który na ją w d**eczke i chce tylko skorzystać z jej d**y odpowieć jest oczywista :((

Gość gość
Ale fajnie faceci też chcą sexu. Ja bym nie mógł się zakochać w kobiecie która mi nie "dala". Najpierw sex, namiętność itp a pozniej się okazuje że oprócz sexu ma też inne zalety, i wtedy zaczynasz myśleć poważnie.

Gość gość
Robisz aferę bez powodu. Wiadomo, że na początki facet sie będzie spotykał z kilkoma i dopiero jak sprawdzi która mu najbardziej odpowiada, to drugą i ew. trzecią da w odstawkę.