Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nopytamsie

Kto wie co to za film?

Polecane posty

Gość nopytamsie

Ojciec z córką mieszka gdzieś na odludziu. Czyta jej książki i uczy walczyć. Później Ona zastanawia się czy nacisnąć jakiś przycisk wtedy ktoś się dowie gdzie Oni są...

Gość gość
nikt nie wie

Gość gość
Cos kojarze,ale nie jestem pewny czy dobrze.tytul jest imieniem tej dziewczyny.tylko jak to imie brzmialo?byla reklama w tv nie tak dawno zdaje mi sie.

Może to film pt : "Hanna" ? Wklejam opis z filmweb :Hanna (Saoirse Ronan) jest nastolatką, która jako jedna z niewielu rówieśnic posiada siłę i sprawność żołnierza. A wszystko dlatego, że została wychowana przez ojca (Eric Bana), byłego agenta CIA w fińskiej dziczy. Trening, jaki przeszła, służyć miał jednemu celowi - zostanie perfekcyjnym zabójcą. Punktem zwrotnym w życiu dziewczyny staje się misja, na którą wysłał ją ojciec. Hanna przemieszcza się ukradkiem po Europie, wymykając się agentom nasłanym przez bezlitosną szefową wywiadu, pilnie strzegącą własnych tajemnic (Cate Blanchett). Będąc już blisko celu, Hanna staje przed zdumiewającymi odkryciami, dotyczącymi jej życia i pytaniami na temat człowieczeństwa. Zobacz zwiastun na youtube,film jest online na cda.pl i zalukaj,com. Daj znac czy to ten.

Gość gość
Tak, dziękuję to ten film :)

Gość gość
No mnie wlSnie o imie hanna chodzilo.ale czy autorce temTu tez o to chodzilo?

Gość gość
Tak, poznałam po głównej aktorce. Wiedziałam, że gra tam też bardziej znana aktorka i ma w filmie rude włosy. To Cate Blanchett