Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warszawa to najgorsza chvjnia to dziura bród smród karaluchy w porównaniu do

Polecane posty

Gość gość
Po Brexicie Londyn będzie największą dziurą w Europie gdy firmy zaczną stamtąd uciekać

Gość gość
może tak, może nie... za to namysłów to dziura bezdyskusyjnie. w porównaniu ze wszystkim, a nawet bez porównania :D zadoopie totalne

Gość gość
namysłów w niczym w kompletnie niczym nie jest zad***em ps mega dobrze wiesz że są seeetki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa ps namysłów jest nawet lepszy niż większość nieco większych i średnich miast ps niiigdy nie byłeś w namysłowie wiec zamknij ryj bo ci sto trylionów razy w linkach wpisach zdjęciach informacjach i fiikaaaaach udowadniałem to

Gość gość
PS i dooobrze poj***e wiesz że namysłów nie jest najmniejszym miastem bo ma 16 tysięcy mieszkańców i dobrze wiesz że są seeeeeeeeeetki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa co czytać nie umiesz doooooooobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa to one są dziurami ps niektóre większe miasta od Namysłowa nawet jednej galerii handlowej nie mają a namysłów ma dwie i niedługo będzie trzecia zobacz ile rzeczy sie dzieje w Namysłowie W NIEKTÓRYCH NAWET DWA TRZY RAZY WIĘKSZYCH MIASTACH JEST TYLKO JEDNA GALERIA HANDLOWA A NAMYSŁÓW MA DWIE A W PRZYSZŁYM ROKU BĘDZIE TRZECIA WIĘC O CO CI CHODZI

Gość gość
Namysłów nie jest zadupiem bo ma mnóstwo supermarketów banków barów restauracji kawiarni klubów obiektów sportowych rekreacyjnych wypoczynkowych rozrywkowych jest miastem tranzytowym dużo rzeczy się dzieje ps namysłów nie jest najmniejszym miastem nie jest powtarzam Nie jest nawet jednym z najmniejszych bo dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa PS Miasto namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a największa polska wieś ma 12 tysięcy mieszkańców a Najmniejsze miasto w Polsce ma 800 mieszkańców

Gość gość
No poczytaj i odpisz

Gość gość
dobrze wiesz, że to dziura a zaklinanie rzeczywistości nie sprawi, że się ona zmieni :D

Gość gość
Stolicę to ty widziałeś tylko na obrazku. Mieszkasz w tym swoim wypizdowie namysłowie i poza tą dziurą goowno widziałeś.

Gość gość
co zaklinanie rzeczywistości? tak przecież wszystkie wsie do namysłowa sa dziurami bo miasto Namysłów ma 16 tysiecy mieszkańców a największa wieś w polsce 12 tysiecy ps doooobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych mniej rozwiniętych miast od namysłowa a najmniejsze polskie miasto ma 800 mieszkańców

Gość gość
ps i namysłów to nie wyp**dów ps we wrocławiu jak i w opolu często jestem byłem w poznaniu kazimierzu dolnym nałęczowie bielsko białej katowicach chorzowie rybniku kielcach żywcu wałbrzychu w zakopanem w wielu wielu innych górach byłem w sztolniach byłem na opolszczyżnie mamy park rozrywki jurapark krasiejów też byłem byłem w muzeum wsi opolskiej itd...

Gość gość
Namysłów przebił wszystkich. Zagrają tam gwiazdy popu, rocka i legendy muzyki punk Autor: Dawid Samulski 2015-06-13, Aktualizacja: 2015-06-18 14:31 Kryzys Dni Namysłowa biją święta miast w powiecie oleśnickim na głowę. Jakby tego było mało, dwa tygodnie po nich w Namysłowie zagrają legendy polskiego punk rocka. reklama Gwiazdami Dni Namysłowa, które odbędą się w dniach 19-21 czerwca będą: Strachy na Lachy (piątek), Arka Noego, T.Love (sobota), Halina Frąckowiak i Myslovitz (niedziela). Impreza odbędzie się na namysłowskich błoniach.

Gość gość
legendy punk rocka od 3 do 5 lipca, także na błoniach, słychać będzie punk rocka. program czochraj bobra fest 2015: 3 lipca (piątek): 18.30 – no to myk, 19.30 – draw the line, 20.30 – świat czarownic, 21.30 – day before death, 22.30 – zielone żabki, 00.30 – sound system. 4 lipca (sobota): 17.30 – cabineth, 18.30 – wstrząsy wtórne, 19.30 – defekt muzgó, 20.30 – headup, 21.30 – the rumble, 22.30 – armia, 00.00 – sedes, 01.00 – sound system. 5 lipca (niedziela): 18.00 – last remained, 19.00 – dintojra, 20 – the headhunters, 21 – farben lehre, 22.30 – kryzys.

Gość gość
Kamil Bednarek - koncert w Namysłowie 2016 23. luty 2016 - 19:05 -- Tadeusz Jurek Data wydarzenia: 20.03.2016 - 19:00 Kamil Bednarek zagra w NamysłowieKoncert Kamila Bednarka w Namysłowie odbędzie się 20. marca 2016 roku o godzinie 19:00 w Namysłowskim Ośrodku Kultury. Współorganizarorem koncertu jest Państwowa Szkoła Muzyczna w Namysłowie. Przed koncertem Kamila Bednarka będzie można usłyszeć także PAJUJO.

Gość gość
Zapraszamy na Czochraj Bobra Fest 2016! Zapraszamy Was na kolejny festiwal, którego serwis Kręcioła.Tv jest patronem medialnym - Czochraj Bobra Fest odbędzie się w ostatni weekend czerwca w Namysłowie! Czochraj Bobra Fest jest to festiwal muzyki niezależnej organizowany na Błoniach w Namysłowie już po raz ósmy! Są to trzy dni zabawy przy świetnej muzyce i w towarzystwie ciekawych ludzi. Nazwa imprezy powstała spontanicznie i bardzo szybko się przyjęła. Karnety w cenie od 49 do 89 złotych dostępne na www.eventim.pl oraz w Namysłowskim Ośrodku Kultury. Szczegóły znajdziecie na Facebooku Czochraj Bobra Fest

Gość gość
Namysłowskie Browarki w strugach deszczu - YouTube Film dla zapytania browarki namysłów ▶ 3:40 https://www.youtube.com/watch?v=PAwmM4TzpRE 24.06.2009 - Przesłany przez: zNamyslowa.pl Dni Namysłowa 2009 z Browarem Namysłów. ... Namysłowskie Browarki w strugach deszczu. zNamyslowa ...

Gość gość
Ani Mru Mru w Namysłowie_0002.wmv zNamyslowa.pl 510 wyświetleń

Gość gość
ps a czy warszawa w przeciwieństwie do namysłowa ma klub zapaśniczy zakłady bukmacherskie czy warszawa ma browar? czy ćwiczycie w warszawie tak jak w Namysłowie MMA zapasy boks? a czy macie jak w Namysłowie szkoły z internatem? ps mamy nawet unikids mamy helen doron mamy dom dziecka poprawczak a czy macie na rynku jak w namysłowie przed świętami jarmark bozonarodzeniowy i lodowisko? w pobliżu namysłowa mamy tor motocrossowy mamy też rajd Namysłowski czy u was w warszawie zachowały sie bramy wjazdowe do miasta jak brama krakowska w Namysłowie czy macie jak w Namysłowie mury obronne?

Gość gość
macie te rzeczy w warszawie?

Gość gość
Wszystko co wymieniłeś mamy w Warszawie.

Gość gość
PS wasz warszawski pseudo browar do piet nie dorasta NAMYSŁOWSKIEMU BO NAMYSŁOWSKI BROWAR (BROWAR NAMYSŁÓW) POWSTAŁ W 1321 roku I JEST NAJSTARSZYM BROWAREM W POLSCE A WASZ POWSTAŁ DOPIERO W 1948 ROKU I NIKT GO NIE ZNA PS A CZY W WARSZAWIE W PRZECIWIEŃSTWIE DO NAMYSŁOWA MACIE ZAKŁAD DIEHL CONTROLS? NIE BO SĄ TYLKO DWA ZAKŁADY DIEHL CONTROLS W POLSCE CZYLI W NAMYSŁOWIE I WE WROCŁAWIU NIE MACIE TEŻ ZAKŁADU NESTLE I VELUX BO TEŻ JEST ICH NIEWIELE W POLSCE PS WY MACIE LAS KABACKI A MY LAS ŁĄCZAŃSKI PS SKORO PISAŁEŚ ŻE WSZYSTKO CO WYMIENIŁEM MACIE W WARSZAWIE CZYLI TO DOWÓD ŻE NAMYSŁÓW NIE JEST GORSZYM MIASTEM OD WARSZAWY ANI DZIURAMI PS WIADOMO ŻE W NAMYSŁOWIE NIE BĘDZIE KORPORACJI METRA TRAMWAJÓW BO TO MAŁE MIASTO

Gość gość
I jaki jest pożytek dla Ciebie ze macie veluxa czy nesrle czy coś tam jeszcze. Fabryki jak fabryki. Duże koncerny szukają taniej siły roboczej w całej Polsce ale żeby to jakiś powód do dumy był. Albo żeby chociaż jakiś namyslowianim był właścicielem tych fabryk, ale tak to co. Ułan Bator też jest miastem tranzutowym :).

Gość gość
PS wy w warszawie macie zalew zegrzyński a my 2 km od Namysłowa mamy zalew MICHALICKI PS MY TEŻ TAK JAK W WARSZAWIE NA WILANOWIE MAMY "DZIELNICE WILLOWĄ NA PRZEDMIEŚCIACH NAMYSŁOWA MAMY WILLE APARTAMENTY LUKSUSOWE DOMY DOMY W STYLU PAŁACYKÓW I PAŁACYKI :)

Gość gość
Masz racje Lwówek to najstarszy browar w Polsce sprawdziłem przed chwilą ps i sprawdziłem że browar Namysłów z 1321 roku jest drugim po browarze Lwówek najstarszym browarem w Polsce nie wiedziałem ale sprawdziłem :)

Gość gość
Nie pierdoool:D Polecam wycieczkę po centrum Warszawy. Zobacz sobie na auta jakie jeżdzą, podpowiadam: np porsche 911, sporo Chevrolet corvette. Najnowsze merce czy BMW to już powszechny widok, wymieniłem te bardziej unikalne. Kogoś stać na takie samochody w tym twoim wypizdowie? Nie wspominając o natężeniu ruchu. Tu jest wielkomiejskie życie, centra biznesowe, outsourcingowe. Nie masz pojęcia, bo nigdy z tej wiochy łba nie wynurzyłeś. To trzeba poczuć osobiście a nie na fotografiach.

Gość gość
PS w NAMYSŁOWIE TEŻ KILKA PORSCHE JEŹDZI ROZUMIESZ DEWELOPERÓW PABINIAKÓW W NAMYSŁOWIE ORAZ LEKARZY I STOLARZY MAMY TEŻ MNÓSTWO ZAKŁADÓW STOLARSKICH KTORYCH MIESZKAŃCY NAMYSŁOWA SĄ WŁAŚCICIELAMI PS JAKIMI AUTAMI ONI JEŻDŻĄ SUPER PS NAMYSŁÓW TO NIE WIOCHA TYLKO MIASTO PS NAMYSŁÓW TO MIASTO PIWIATOWE PS NAMYSŁÓW MA OD 1249 roku AŻ DO DZIŚ PRAWA MIEJSKIE PS JA PO CAŁEJ POLSCE JEŻDŻĘ I WIDZĘ :)