Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode Polki mają coraz większe stopy i nie podoba mi się to

Polecane posty

Gość gość

jakieś mutanty kur/wa rosną, ohyda giry jak u faceta

Gość gość
jestem mloda PL mam 27l, 1,64 i 37,5 stopke, wiec uwazaj co mowisz

Gość gość
mówie o tych mamutach co mają 40 i wiecej

Gość gość
bo zasadniczo mlodsze dzieciaki coraz wyzsze rosna, no to jak statystyczna PL bedzie miala 1,70m pewnie niebawem to za wzrostem idzie tez girka duza

Gość gość
Ja mam 41. 170 cm

Gość gość
ja jestem niska (157cm) mam 20 lat i stope w rozmiarze 36 :P

Gość gość
To nie patrz.

Gość gość
Maja i beda mialy bo zmieniaja sie figury. Kobiety sa wyzsze od swoich babek,maja inne proporcje. Pod koniec XIX i na poczatku XX wieku rozmiar 36 uchodzil za duzy a panienka z dobrego domu,ktora nie pracowala fizycznie miala rozmiar 32 -33. Mezczyzni za to zamieniaja sie w karakance bez tezyzny fizycznej. Sa slabsi od swoich dziadkow,ojcow,drobniejsi :-p

Gość gość
Polskich facetow powinno sie deportowac na jakas wyspe a na ich miejsce sprowadzic jakis hiszpanow, portugalczykow, afrykanczykow. Wreszcie polskie kobiety mialyby na co popatrzec i nie tylko :p Zadna juz nie chce patrzec na tych karakanow "polskich mezczyzn".

Gość gość
Muszą mieć coraz większe bo po******lają na 20cm obcasach. Gdyby miały małe to by co krok leżały na chodniku.

Gość gość
Jak ci się nie podobają to wyemigruj piękny amancie najlepiej daleko daleko na Marsa

Gość gość
Ale powiem wam, że rozmiarówka się zmienia. Mam skórzane botki z 2006 roku, na podbiciu widać rozmiar 38, a mają długość dzisiejszych butów 39 / 40.

Gość gość
Szkoda że im wprostproporcjonalnie do stóp nie rosn cycki.A już jeśli chodzi o mózgi to szkoda nawet komentować.:P🖐️

Gość gość
jasiowędrowniczek dziś No i? Oni przynajmniej sa przystojni,a polacy to wiadomo. Powinni chodzic na co dzien z foliowymi torebkami na twarzy :D

Gość gość
12:00 To idzie niestety w obu kierunkachm jak widac po wpisie faceta na forum dla kobiet :-)

Gość gość
Do Japonii emigrujcie fani małych stópek. Japonki w dodatku twierdzą, że polscy mężczyźni są przystojni (lol) i kulturalni (lol lol lol) i to tacy dżentelmeni (lol lol lol lol )

Gość gość
Pokaz swoja facjate to sie wszyscy posmiejemy :-) Upublicznianoe czyjegos wizerunku bez zgody jest karalne.

Gość gość
Mam 170 cm wzrostu i mam numer 38 ,czasem 39,zalezy od obuwia i rozmiarowki. Jaki Twoim zdaniem mam miec przy takim wzroscie?36? :-) Moj maz ma 46 i kiedy kupujemy buty to zawsze jest problem.

Gość gość
Ja tez mam metr 70 i mam jakos 36 ;)

Gość gość
Mnie tez nie podoba sie,ze faceci to coraz wieksze przyglupy:P,mutanty osla z koza:Dwygladaja jak zniewiesciale prawiczki,ale wymagania maja nieziemskie:Dsiedzi tu jeden z drugim kaleki,nieudaczniki zyciowe,bojace sie wytknac nosa za drzwi,ale w necie to orly i sokoly :D:D