Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kochanek pobil swoja zone bo ta idiotka chciala mnie upokorzyc

Polecane posty

Gość gość

Tak jej natluk ze na oczy nie widzi , podarl na niej stara slubna sukienke i krzyczal zeby szmata dzieci nie wplatywala w swoje gierki i nie podnosila dziecka do gory a ja tak sie z niej smialam ze dostalam spazmow i tarzalam sie po dywanie

Gość gość
A w jakie wzory jest ten dywan? I to Twój dywan czy ich?

Gość gość
dywan firmowy bo ta idiotka nachodzi mnie w pracy ale ja poskarzylam sie mojemu kochaniu i on ja tym razem sledzil i dopadl ja u mnie w pracy

Gość gość
A jakie macie dywany w pracy? bo jak coś mogę zaraz wyskoczyć z fajną ofertą. Powiem Ci szczerze jak najlepszej przyjaciółce - o wiele lepiej się tarza ze śmiechu na perskim dywanie za 50.000 niż na jakiejś taniej wykładzinie ze sztucznych materiałów.

Zdaje sobie sprawe,że ten temat to prowo,no ale i tak odpowiem :D Kobieta która wiąże sie z żonatym mężczyzną to zwykła szmata :) A skoro jest zdolny pobić kobiete której obiecywał,że bedzie z nią w zdrowiu,chcorobie i póki go smierc nie rozłączy.... Cóz,obije morde i Tobie :D Własciwie to nie moge sie tego doczekać :D Daj znac,to sobie popcorn zrobie.

Gość gość
Nie prawda! Ja udawałam ze mnie boli, cały czas trzymałam dziecko w gorze i krzyczałam patrz. On spojrzał i sie zasmucił, potem poszliśmy kupić nowa ślubna suknie i jutro jesteśmy we trójkę w twojej pracy, ja będę z dzieckiem na ręku a on bedzie we fraku. Tak cię upokorzyły ze ze wstydu schowasz sie do segregatora ty szmato, maz mnie kocha a do ciebie chodził bo ponoć robisz dobra ogórkowa a ja nie .

Gość gość
Hahaha :D nie mogę wreszcie coś wesołego

Napisz jeszcze,ze ze strachu pupuściłas w majty,ale na szczęscie On nie zwrócił uwagi na twoje lekkie nie trzymanie moczu,gdyz uzywasz TENA LAYDY :D buhahaha

Gość gość
Ale JAKI TO DYWAN!!!??? DOWIEM SIĘ WRESZCIE - bo to najważniejsze w tej historii.

Gość gość
Jak mógł na niej podrzeć suknię ślubna, skoro ona ją już wcześniej podarła na sobie u kochanki w pracy? Ten temat coś sie nie trzyma kupy. :D Poza tym ostatnio była bez dziecka i obyło się bez podnoszenia go do góry.

Gość gość
Teraz czekam na historie opowiedziana z perspektywy dziecka.