Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrgeniusz

Szukam pracy w okolicy warszawy

Polecane posty

Poszukuje pracy w każdej formie na terenie Żyrardów<=========>Pruszków nie posiadam transportu (samochódu ,ani prawa jazdy)brak środków ale chęci do pracy full ,znam sie na handlu,ogrodach,reklamie i jeszcze paru rzeczach jak nikt inny. Nieboje się pracy Jestem 40 latkiem z Żyrardowa szukam pracy potrafie : stworze biznes na twoją miare ,uruchomie zadbam o pierwsze zyski dla ciebie Potrzebujesz rozwiązań zatrudnij mnie wynalazki do wykorzystania Posiadam kilka organizascja grup sprzedażowych pielengnacja ogrodów Prace porządkowe sprzątanie ogrodów,podwurek strychów handel bazarowy 30 lat doświadczenia Przyjme towar w komis roznoszenie ulotek (raport foto),reklama aktywna szycie toreb gospodarczych , montarz plandek , naprawa obuwia dorabianie kluczy, itp. za rozsądna stawkę zrobie prawie wszystko ,nie mam prawa jazdy nie pije nie pale sumienny , praca może być z zamieszkaniem od zaraz dorywcza okresowa. Piotr Markowski piotrgeniusz29@wp.pl tel 603323922

Gość kwasigroch
w zembiska wam naj***e pedaly bedziecie po betonie latac z tymi jadrami leszcze j****e