Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż bez mojej zgody wrzuca nasze intymne zdjęcia bez mojej zgody

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem znalazłam na portalu erotycznym nasze intymne zdjecia i filmik. Mąż mi nic o tym nie powiedział chociaż czasami wspominał że ma takie fantazje. Co mam zrobić? Czy to jest normalne

Gość gość
szczególnie mi wstyd gdy koleżanki oglądały zdjęcia z naszymi analnymi i rimmingowymi igraszkami

Gość gość
Zrobiłabym awanturę jakiej świat nie widział, kazałabym usunąć te foty i już nigdy nie dałabym się sfotografować w intymnej sytuacji. Jak można coś takiego zrobic bez wiedzy i zgody drugiej osoby? Dla mnie to zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Fantazje fantazjami - ale nie cudzym kosztem. Zresztą rozpowszechnianie takich rzeczy bez twojej zgody jest karalne.

Gość Slow
Sam fakt,że wrzucił bez uzgodnienia z Tobą te zdj.świadczy już o braku szacunku i traktowaniu Cię przedmiotowo.Skoro nie przeszkadza mu fakt,że inny facet będzie patrzył na ciało jego kobiety jest jasnym przekazem-nie ma tu żadnych uczuć,egoizm.

Gość Slow
Druga rzecz-wstyd Ci?Gdyby było Ci wstyd dawno byś go wzięła za pysk i kazała to usunąć,tym bardziej,że widzieli to Twoi znajomi.

Gość gość
a w sumie niech patrzą i zazdroszczą!

Gość gość
Daj linka bedziem se trzepać

Gość gość
Wasi znajomi ogladaja wasze intymne zdjecia i filmiki na portalu erotycznym? What a weird social circle you have :P

Gość gość
Jeżeli na zamieszczonych materiałach nie widać twarzy, to twój mąż nie musi pytać cię o zgodę. Co innego jeżeli widać twarz - twój wizerunek podlega prawnej ochronie, i nie może zostać upubliczniony bez twojej zgody.

Gość gość
Światło program do zdjęć wzrostu, softbox, reflektor, rysunek, napełnianie, tło światło Wróćmy do początkowego położenia miękkim polu, ale przechylić go nieco w dół. W swoim zbiorze, używam go bardzo często ten stan miękkiego pudełka, gdy jest skierowana w dół. Odbywa się to z wielu przyczyn. Pierwszy - to pragnienie, aby podświetlić model jako miękkie światło, jak to możliwe. Pamiętamy, że źródło światła uzyskane przez miększy niż jest bliżej do modelu podskoczyły. Więc staram się wrzucić miękkie pole jak najbliżej do modelu, wybierając miękką pole pozycji na światło równomiernie całej długości ciała. Więc nie mogę softbox dół, a model pracuje nie jest już w obszarze plamki świetlnej, aw gradientów polowych. Softbox patrzy w dół i światło główne jest skoncentrowana na dole, podczas gdy górna stopniowo zmniejsza się wraz z odległością od głównego światła punktowego. Jeśli zrobimy inaczej Stara softbox ustawiony prostopadle do modelu, w celu równomiernego oświetlenia model softbox musiałyby zostać nadana w dużej odległości, która stałaby światło o wiele trudniejsze. Po drugie - jest pragnienie, aby mieć źródło światła powyżej poziomu oczu. Większość fotografów, widząc, że dolna część modelu nie świeci, zaczyna tonąć pod miękkim polu, a gdy źródło światła jest obniżony poniżej poziomu oczu, ulegają zniekształceniu, brzydkiego światła wzór na powierzchni modelu. Rzadko interesuje światła pochodzącego od dołu. Ale często zdarza się w ten sposób: górną krawędź miękkim polu, znajduje się nad głową modelki, ale główny strumień światła jest poniżej. Jak powiedziałem, staram się zawsze umieścić źródło światła powyżej poziomu oczu, więc będę szybko wdrożyć, pochylenia softbox dół, niż zmniejszyć wysokość https://perevodweb.wordpress.com biurka, na którym stoi. Po trzecie - dystrybucja światła na modelu. W tym preparacie uzyskać bardziej miękkie światło na twarzy modelki, a bardziej dramatyczne - w jego środkowej i dolnej części. Ponadto, cień światła w tym preparacie zwykle spada pod nogi, nie daleko na tle samolotu, psując rozkład światła na nim. Obniża softbox Poniżej Światło program do zdjęć wzrostu, softbox, reflektor, rysunek, napełnianie, tło światło Nie mogę softbox dół i opuścić to trochę niższa. Widać, że światło pada na modelu nogi już teraz równomiernie pokryte taką samą intensywnością jak w klatce piersiowej i twarzy naszego "model".