Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety mają jakiekolwiek zainteresowania oprócz siłowni, diety, seriali

Polecane posty

Gość gość

i przystojniakach? pytam poważnie

Gość gość
Zależy od kobiet. Jeśli obracasz sie w środowisku kobiet bez wysztalcenia i bez horyzontow, to cóż...

Gość gość
są w trakcie kończenia studiów lub ukończyły studia więc?

Gość gość
Moja dziewczyna interesuje się psychiatrią, polityką, filozofią i medycyną

Gość gość
Obecnie "studiują" półanalfabeci, to ze ktoś sie zapisał na studia, teraz NIE świadczy o jego poziomie intelektualnym. Co innego starsze pokolenia, te od 40+.

Gość gość
nie rozśmieszaj mnie, będzie biedny człowiek zarywał do kobiet w wieku swojej mamy?☺

Gość gość
Interesuję się polityką, meteorologią, klimatologią, literaturą, muzyką klasyczną, sztuką, modą, feminizmem, nowinkami ze świata nauki. :)

Gość gość
mowisz o zainteresowaniach czy spedzaniu czasu wolnego?bo kazdy ma oprocz intelektu rowniez oczy, uszy i zoladek, nie mozna zycia spedzic siedzac w fotelu i czytajac czy filozofujac, szczegolnie latem

Gość gość
Faceci - piłka, cycki, sport, osiedlowe obciagary, używki

Gość gość
a co do mnie, lubie muzyke (ale bynajmniej nie klasyczna) i podroze (ale nie w kontekscie naukowym), sport (nie ogladanie w tv-jazde na rolkach, nartach czy rowerze), ale kobiety dziela sie na skrajnosci:naukowcow, filozofow,politykow itp a drugi biegun-pieluchy, ew. programy dla dzieci

Gość gość
a ja mam zainteresowania standardowe. Trochę kultury, sportu, czasem gry komputerowe, jem wszystko i nie cierpię siłowni jak jakiejś zarazy

Gość gość
ja interesuję się filokartystyką, lubię języki obce, dobrą starą muzykę, grywam gry (Bardziej to zajęcie facetów, wiem), dobre filmy i wiersze, ale w klubie i na siłowni mnie nie uświadczysz na pewno, po sklepach i kosmetyczkach też się nie wożę :) Niestety w drugą stronę mam tak jak Ty - większość ludzi wokół mnie jest płytka duchowo (nie chodzi mi o wykształcenie lub poziom intelektualny) tylko potrzeby duchowe (nie mylić z religią proszę). Tematy rozmów kręcą się wokół wystroju mieszkania, pieczenia ciasta i koloru lakieru do paznokci - niestety z tych powodów , a także innych, nie przepadam za towarzystwem ludzi, wolę sobie dobierać partnerów do rozmów czy spotkań, ale takich osób jest mało.

Gość gość
tylko zeby rower byl z sfflaczalymi oponkami

Gość gość
twardymi ku..sami jeszcze się interesują

Gość gość
osoby upierdliwie popisujące się swoją wiedzą na różne tematy, też bywają uciążliwe i mało atrakcyjne towarzysko. Ja nie zamierzam słuchać wykładów z historii czy filozofii, bo mogę poczytać. Każdy, gdy go coś interesuje, szuka informacji na różne sposoby

Gość gość
No tak, paznokcie, kosmetyki, czasopisma kolorowe... Jest tego trochę ;-)

Gość gość
Kocham ksiazki,wątpie by ktokolwiek czytał tak duzo jak ja :) Literatura jest więc moimi zainteresowaniem nr 1,dalej to: filmy,filozofia,medycyna,rysowanie,pisanie opowiadan i wierszy,robienie komiksów,gry online :D

Gość gość
aaa zapomiałam napisac,ze prócz wyżej wymienionych,mam ogromna słabosc do serialu Gra o Tron :D ale wole ksiązki,oczywiscie obowiązkowo przeczytałam.

Nie jestem na diecie i się nią nie interesuję, na siłownię nie chodzę, seriale oglądam tylko brytyjskie, a przystojniaka mam w domu, nie muszę o nim gadać. Mam dużo zainteresowań: motoryzacja, szkolenie i hodowla koni, literatura, historia teatru, muzyka poważna, ze szczególnym uwzględnieniem koncertów organowych (mój ulubiony instrument) i mogłabym tak wymieniać jeszcze długo.

Gość gość
Proszę bardzo- wiedza o Polsce i świecie, psychologia, socjologia, muzyka klasyczna od wczesnego baroku do Strawinskiego, interesuję się rowniez polityką, namiętnie czytam ksiązki, popularnonaukowe, trillery, obyczajowe, piszę wiersze i rymowanki, lubię sport, nawet ogladam Ligę Mistrzów, ME, MŚ w pilce noznej:) Mam w domu ciacho, o swoim mężczyźnie ani o sprawach osobistych nie plotkuję. Lubię seriale tylko typu CSI. Pism kolorowych nie kupuję w ogóle. Lubię grac w gry na smartfonie, uspokajają i odpręzają. Jem z umiarem cale zycie i trzymam wagę, nigdy nie stosowalam zadnej diety. Dla ruchu i zdrowia codziennie chodzę 2-3 km pieszo.

Gość gość
ja mam,ale nie chce mi się o tym gadać ,bo to moje

Gość fenio231
Jasne,że mają ale wiesz jeżeli masz nadwagę to chcesz się jej pozbyć to chodzisz na siłownie,fitness i masz dietę;) ja np. jem regularnie biegam wraz z narzeczonym plus przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl to on zmniejszył moje łaknienie i już nie podjadałam;)