Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna pisze z innym

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z moja dziewczyna od ponad 13 miesiecy, ona ma 18 a ja 20 lat, mielismy swoje lepsze badz gorsze dni ale zawsze sie godzilismy i bylo dobrze, jak chyba prawie kazda para w zwiazku ale mysle ze teraz jest dobrze miedzy nami. Od pewnego czasu zauwazylem ze moja dziewczyna pisze z jakims chlopakiem i praktycznie nie rozstaje sie z telefonem (co mnie dziwi bo jest to telefon zastepczy, nic na nim nie ma i jeszcze niedawno prawie w ogole go nie uzywala). Czasami potrafi z nim pisac od samego rana po sam wieczor z malymi przerwami. Mam tez wrazenie ze sie przede mna ukrywa, jak mu odpisuje to zaslania telefon i rozne takie (tak ja to widze). Gdy z nia o tym rozmawiam to mowi mi ze to tylko jej kolega, ze nie dogaduje sie za bardzo z dziewczynami, ze czasami chce z kims popisac, ze sie dobrze dogaduja, a jak wspomne o ukrywaniu telefonu gdy z nim pisze to mowi ze nie chce mnie denerwowac i ze nie mam sie czym przejmowac lecz ja sie strasznie denerwuje jak widze jak ona z nim pisze, a widze to czesto gdyz mieszkamy razem. Nie wiem co mam o tym myslec. Czy ona cos przede mna ukrywa?

Gość gość
pytasz poważnie? ja jak tak pisałam to mąż wykradl mi hasło wszedł na maila a potem się ze mną rozwiodl. a ty się pytasz czy ona coś ukrywa na kafe? :)