Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta dziewczyna miałaby u Was szansę? Ma 19 lat

Polecane posty

Gość gość
Ile kilo waży? Dziewica? Ukrainka?

Gość Turkuć
NIE.

Gość gość
Sympatyczna, ale pozory mogą mylić. Nie wiadomo co siedzi w tej główce:)

Gość gość
Dolną część twarzy ma podobną do Merkel.i jest jakaś taka szeroka( ciało)

Gość gość
13 23 to pisał facet czy kobieta? Gdzie ona jest szeroka?!

Gość gość
Śliczna! Ru/chał/bym!

Gość gość
Strasznie pospolita, ja tam wolę dziewczynę która się czymś wyróżnia, a takich jak ze zdjęcia jest na pęczki

Gość gość
Nie.

Gość gość
No w pasie się wydaje szeroka.I bary ma dość duże. Ale ładny nosek i włosy.Jestem oczywiście mężczyzna.:)

Gość gość
jprd:Dznawcy urody i sedziowie:Dco drugi to oblesny prawiczek z oblepionym tluszczem i oponami wokol brzucha,pryszczate,wstretne prawiczki,ale oceniac kogos..tak samo laski,co 2locha z nadwaga,objebana na garnek,ale udajaca piekna:D,tak,fajna,normalna dziewczyna:)

bo tu sami tacy "faceci" siedzą z skłonnościami pedofilskimi których brzydzi widok dojrzałej dziewczyny. ona nie ma ani szerokich barków ani nic, jakbym już miała się czegoś doczepić to tego że być może ma za bardzo pyzowatą twarz i za krótką szyję. ale trudno oceniać kogoś po jednym zdjęciu.

Gość gość
Niezła, tyle że bardziej to typ chłopki z krótką szyją ze wsi niż dlugoszyjej arystokratki z klasy wyższej 🖐️

Gość gość
gość dziś , 22lataprzegrywu- Po prostu nie jest w moim typie i tyle. ;)Ja nie mogę mieć swoim wymagań i mam się rzucać na pierwszą lepszą która rozstawi nogi?

Gość gość
o jakich facetach tu mowisz?:Dtu nie ma facetow,tu siedza praviczki,geje,chlopcy 15letni.Normalny facet siedzi z rodzina:Di nie udziela sie w topikach gimbazy.Co drugi /a ma zaburzenia psychiczne,siedzi przed kompem24h,wyglada jak 8dziecko babajagi,ale czuje sie lepiej,kiedy innemu do******la.

Gość gość
hisol,kto tu pisze o rozstawianiu nog?Udajesz pieknisia ale w rzeczywistosci nie chcialabym cie widziec na zywo:Dsiedzisz tu tez non stop,bo w realu zadna cie nie chce:Dtu chociaz poudajesz lepszego:D

Gość Pan i władca biceps 43 cm
13:47 podobną figurę do twojej tłusty 60 kilowy zadzie?

Gość gość
gość dziś - Zdaje ci się. ;) Nie muszę nic udawać i wiem jak wyglądam.Widocznie to ty jesteś tą osobą ze zdjęcia i nie potrafisz się pogodzić z opinią innych ludzi. ;)x22lataprzegrywu - A ty co masz do zaoferowania?

Gość gość
nie wrzucam tu fotek,bo nie musze sie dowartosciowywac:)ktos,kto tu wrzycil,to pewnie jajca,albo na serio zdesperowana dziewczyna.Napisalam,co mysle.Dziewczyno,od zdjecia-wrzycanie czyichs fotek jest karalne,chyba,ze to ty?

Gość gość
Musze sie pierwszy raz w zyciu zgodzic z 22lata przegrywu.dziewczyna niby ladna ale ma cos w twarzy odpychajacego.sztucznosc chyba albo cos ekspertka nie jestem ale sympatycznej aparycji to dziewcze nie ma ;) I nerwowo reaguje na krytyke depczac Hisola ;)wiec moze to brak klasy odbija sie na jej buzi ;)

Gość gość
22lataprzegrywu - ;)xgość dziś - Wiesz możliwe że to nie jest jej zdjęcie a tylko podobnie wygląda. ;)Niech sobie depcze ja wiem jak wyglądam i nie potrzebuje opinii innych.

Gość gość
prosze o nie wrzucanie zdjec osob,ktore nie sa zwiazane w jakikolwiek sposob z portalem,temat zgloszony.Takie rzeczy powinny od razu byc podciagniete pod artykul.Adoratorkom hisola oswiadczam,ze nie jest to moje zdjecie,ja napisalam,ze fajna,normalna,to wy macie cos z deklem🖐️

Gość prawictwo pospolite 152
moim zdaniem jest niezła ..

Gość gość
14: 05 tak trzymaj Hisolku ;) jestem podobna do Ciebie w tej kwestii Pewnie to jej foto albo jest mocno podobna inaczej by sie tak przejmowala krytyka ;)

Gość gość
normalna:)ktos znow sie bawi?czy wy sobie zdajecie sprawe ze cudzych zdjec nie wolno wrzucac,pobierac z jakichkolwiek stron?