Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam wczoraj dzidzie piernik, z tyłu liceum, z przodu muzeum

Polecane posty

Gość gość

w centrum handlowym, szla przede mną, mysle sobie super laska, szczuple ładne opalone nogi, ladna sukienka, buty na obcasie, dlugie blyszczace włosy... a potem stała obok zegarmistrza i patrze a to jakas kobita mocno po 40, wyszuszona na twarzy jak śliwka, taka szczurza twarz chuda, mocny makijaz, szok ciało jak nastolatka a twarz zniszczona

Gość gość
Duzo robi solarium bo normalnie 40 latka nie ma twarzy jak suszona sliwka . U nas w okolicy chodzi taka babcia , pisze babcie bo ta kobieta ma lekko 70 , zawsze ubrana jest jak lalka ze sklepu z zabawkami np bluzeczka z falbankami rozowa szeroka miniowka legginsy z koronka czapka z daszkiem rozowa , torebusia np w ksztalcie truskawki , to wyglada przekomicznie , ona nawetnie ubiera sie jak nastolatka tylko przebiera za lale albo za 2latke

Gość gość
bo ma k****a 60lat?

Gość gość
No i co sie tak podniecacie? W,USA nikt nie patrzy na ubiór drugiego. Każdy robi co chce i nikt go nie krytykuje z byle ubioru. Co za nietolerancyjne społeczeństwo! Nie podoba, sie? Nie patrz!

Gość gość
taką ma urode po prostu... ja z kolei znam dziewczyne ktora ma brzydkie cialo, tyłek jak szafa, krótkie nogi jak kaczorek a ma sliczną twarz jak modelka, duze oczy, w ogole super laska

Gość gość
Dla mnie USA to nie wyrocznia ani tym bardziej kraj godny przykladu wiec daruj sobie z tym- w USA

Gość gość
i dobrze, niech sie ta babcia tak ubiera jak jej pasuje, chyba fajnie ze ona ma przyjemnosc z tego jak wyglada?

Gość gość
Faceci sa p*****lnieci. W Polsce kobieta po 40 ma przesrane bo faceci ciagle jezdza po nich. Nie warto dbac o siebie bo taki s*******n jak autor powie ze liceum muzeum. Spojrz gosciu na siebie czy ty jestes idealny. Napewno nie jestes. Co za chore społeczeństwo.

Gość gość
Nienawidze polaczkow . W Niemczech sa super ludzie. Wy jestescie p******i, wlasnie taka autorka.

Gość gość
No i co z tego? Ile ty masz faktycznie lat, bo prezentujesz umysl i poziom pryszczatego piętnastolatka, co to jeszcze nic nie widzial, nic nie wie i bulwersuje sie drobiazgami.

Gość gość
ja kiedyś w Kołobrzegu taka sytuacja: idzie po ulicy babeczka na oko po 40tce, mini, długie kozaki, skórkowa kurtka, długie blond włosy, no taka widać że zadbana, ale z buzi widać że już nie młoda. Akurat szło też dwóch kolesi 25-30 letnich i jeden widzi tę babkę i mówi do drugiego: "Ty zobacz jak ta stara ru\ra się wystroiła". Ja akurat stałam obok. Głupio mi się zrobiło aż, takie chamy.

Gość Iczi
Tak moze powiedziec tylko polaczek

Gość gość
otoz to- taki to polski narod beznadzieny. Zamiast docenic to, ze babka mimo wieku swietnie wyglada, dba o siebie, - to nie! lepiej zeby byla gruba i zapuszcona bo jest mocno po 40tce!!! nosz kurwa co za ludzie! to jak juz po 40tce to co? moze rozaniec i do grobu?Ludzie opamiętajcie sie bo naprawde kazdy inny naród nie jest tak tępy!

Gość gość
zachowanie typowe dla Polaków. Na świecie tak nie jest.

Gość gość
W Polsce tez tak nie jest. Tylko na kafeterii takie cuda.

Gość gość
To jak kobieta jest starsza i ma zniszczoną twarz to nie wolno jej mieć dobrej figury i ładnie się ubrać?

Gość gość
kobita mocno po 40, wyszuszona na twarzy jak śliwka, taka szczurza twarz chuda, mocny makijaz, szok ciało jak nastolatka a twarz zniszczona no bo widzicie moje drogie w pewnym wieku albo twarz , albo figura- masz szczupłe ciało to twarz ci leci i to tragicznie, robi sie pomarszczona i taka jak suszona sliwka, niestety ale te nieco grubsze (nikt nie mówi zeby sie upaść jak prosiak) starzeja sie na twarzy wolniej i ładniej, odrobina tłuszczu własnie chroni przed szybkim pojawianiem sie zmarszczek. A w omawianym przypadku to na pewno solarium lub opalanie na słońcu tez spowodowało takie wysuszenie i przyspieszenie starzenia na twarzy

Gość gość
O wiele większym problemem niż wygląd starszych kobiet wydaje się otyłość młodych kobiet, dziewczyn i dzieci

Gość gość
Ja się nie opalam i stosuję wysokie filtry, nie stosuję żadnych diet, z natury mam smukle ciało tylko tyłek dość pokaźny, ale to mi nie przeszkadza. Wyglądam młodziej i ładniej niż koleżanki w moim wieku które są uzależnione od solariów lub opalania. Nie stosuję żadnych kremów przeciwzmarszcxkowych bo to buble, zwykle nawilżanie wystarczy i picie wody.

Gość gość
ladna figura i ladne cialo =ciezka praca, jak widze niektore panie po 40 50tce z zapuszczonym cialem, leniwe, opychajace sie slodyczami stroniace od regularnego sportu to napewno wole dzidzie piernik

Gość gość
Po 40tce już nie chodzi się w mini. To niestosowne. Chyba, że taka pani musi, po prostu musi nosić mini, bo nic innego nie zaproponuje, poza ciałem. Wyjątek to plaża. A letnie sukienki najwyżej do pól uda.

Gość gość
A co w tym niby niestosownego? W tym wieku wiele kobiet jest jeszcze atrakcyjnych, teraz młodość sie wydłuża, ludzie żyją dluzej. Za granicą na Zachodzie nikogo nie obchodzi, jak sie ktos ubiera i w jakim wieku jest. Tam ludzie dopiero po trzydziestce myślą żeby zacząć sie rozglądać za kim do małżeństwa. Poza tym kto niby decyduje o tym co stosowne a co nie. W islamie niestosowne jest chodzenie bez burki.

Gość gość
No ale o co ten zal baby? Stara baba po 40 to nikt nie bedzie oczekiwal, ze bedziecie ladne. Autor byl po prostu zaskoczony ta roznica. Wiekszosc kobiet probuje zatrzymac proces starzenia ale czesto niewiele to daje i dlatego modne sa operacje plastyczne itp.

Gość gość
Nie odmawiam kobietom 40+ atrakcyjności, ale uwazam że mini w tym wieku to przesada. Kobieta dojrzala, swiadoma swojej atrakcyjnosci, nie musi juz obnosic się ostentacyjnie , odkrywając maximum ciala. Klasa polega na umiarze.

Gość gość
Mini to spódniczka zakrywająca tylko pupę czy taka trochę nad kolanko lub do pół uda?

Gość gość
Dobre to ostatnie pytanie hihi.

Gość gość
A co to znaczy odkrywac maksimum ciala w odniesieniu do mini? I

Gość gość
A krótkie spodenki też kobiety po 40ce nosić nie powinny?

Gość gość
to zbedny tłuszcz jest gwarantem ladiejszej twarzy? serio? a ja myslałam ze to po prostu tłusta cera nam to da- no ale widzocznie same specjalistki na kafeteri