Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku zaczyna się być STARĄ PANNĄ ?

Polecane posty

Gość gość
Od przedszkola. Tak, na pewno, najlepiej poderwać kogoś już w żłobku, trzymać kurczowo i nie wypuszczać

Gość gość
Ale co to za życie po 45 równia pochyła.

Gość gość
Co trzecia dorosła osoba w Europie NIE ma meza ani zony. Co trzecia osoba wg polskiego zascianka jest "stara panna/ starym kawalerem"?!

Gość Panna Joanna ale niestara
Jak dla mnie stara panna zaczyna się od 35 lat, ale 30 to już wiek alarmowy. Pochodzę z rodziny gdzie kobiety wychodzą za mąż w przedziale 25-30 lat i uważam, że to optymalny wiek. Kończą studia, idą do pracy i zakładają rodziny. Sama mam 24 lata, właśnie skończyłam studia i zaczynam pracę, tylko chłopaka brak. Nikt na razie nie robi mi uwag na ten temat, bo wszyscy w rodzinie uważają, że jeszcze znajdę, jestem w końcu dość młoda.

Gość Panna Joanna ale niestara
11:29 Co 3 osoba nie ma męża/żony czy partnera/partnerki? To zasadnicza różnica. Stara panna to osoba bez partnera, a nie ślubu, przynajmniej dla mnie. 40-latka żyjąca w stałym, lecz niesformalizowanym związku nie jest starą panną. Nie wprowadzaj zamętu

Gość gość
Stara panna to osoba bez partnera, a nie ślubu x No dobra, ale wychodzi na to, że starą panną się jest czy się bywa? Np. jeśli raz się ma partnera, później nie, a później znów? :D Czy po rozstaniu z partnerem znowu się jest starą panną czy może kimś w rodzaju rozwódki (rozstanicą?)? :D

Gość gość
Jak zostaje sama na starość to stara panna.

Gość PannaJoanna23131
A wg mnie "stara panna" to kobieta bez MEZA po 35 roku zycia, nie wazne czy ma partnera czy nie Dlatego, ze partner zawsze moze odejsc. Mąż tak samo, ale wtedy jest się rozwódką,a nie stara panna

Gość PannaJoanna23131
Kobieta koło 40-stki , majaca stalego partnera, ale nie męża to tez stara panna tylko w jakimś tam nieformalnym zwiazku. Inaczej mowiac to jest konkubinat