Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie,jak faceci sie za mna ogladaja

Polecane posty

Gość gość

a najbardziej wk*****a mnie,jak gapi sie taki debil,a obok niego idzie jego dziewczyna z wozkiem z malym dzieckiem..takiemu to bym od razu w morde dala.Jak ta dziewczyna w tym momencie musi sie czuc ?Masakra.Dodam,zeby nie bylo nieporozumien,ze nie kokietuje i nie ubieram sie jak dziffka,jestem skromnie ubrana,delikatny makijaz,ale nawet to rzadko.Wiem,ze brzydka nie jestem,ale czy oni nie moga sie powstrzymac,przynajmniej wtedy,jak obok nich jest ich dziewczyna/zona ?Potem one sie tak na mnie patrza,jakby chcialy mi gardlo poderznac :O

Gość gość
bo oni mają taki instykt do zdradzenia żony

Gość gość
to prawda faceci to chuje. nie ma zadnego ktory by nie zdradzil gdyby tylko jakas mlodsza i ladniejsza chciala mu dac

Gość gość
to jest poprostu męska natura sam się tak gapie nawet gorzej bo jak jest okazja to i się na cycki z bliska gapie :(

Gość gość
czasem się też dziewczyna tyłkiem w moją stronę wypnie to się jeszcze bardziej gapie :D

Gość gość
tylko by z przyjemnością zdradzili by żonę

Gość tumiwisizm
nie przeskoczysz tego , normalny facet ma to w genach, że będąc z kobietą/żoną/kochanką lub konkubiną na spacerze zwyczajnie i odruchowo spogląda na inne kobiety , to jest odruch bezwarunkowy i ten odr*****ie ma NIC z podziwianiem 'obcej' kobiety , zwyczajnie OCZY faceta kierują się na kobietę , jeżeli czujesz OCZY faceta na 'sobie' , że OCZY faceta chcą lub mają ochotę CIEBIE 'zjeść żywcem' to się mylisz , zwyczajnie - facet popatrzy na CIEBIE , przejdziesz , za minutę facet zapomni jaki masz kolor włosów lub jaki masz kolor sukienki na sobie , odruch bezwarunkowy to jest ! Gdy zobaczysz Gostka, który będzie przechodził tuż obok CIEBIE i będzie się gapił w asfalt albo w niebo to dopisz sobie ciąg dalszy !

Gość gość
daj fote, nie pieeerrddol zaraz sie okaze, jaka to sciema

Gość gość
Dlaczego sciema ?Nie trzeba byc zadna pieknoscia,zeby faceci sie ogladali.Myslisz,ze same paszczury tu siedza ?

Gość gość
tak paszczury z wybujałą wyobraźnią

Gość gość
gość dziś tak paszczury z wybujałą wyobraźnią x Skoro jestes taki pewny,to nie bede ciebie przekonywac,ze jest inaczej ;)

Gość gość
po co ty ich słuchasz? dobrze znasz swoją wartość nikt inny jej nie zna więc to jest zbędne ja ci wierzę że jesteś piękna sam jestem bardzo przystojny

Gość gość
autorko chętnie cie poznam szukam miłości

Gość gość
Nie lubie,jak faceci sie za mna ogladaja X Jak widzę coś dziwnego, to też się oglądam.

Gość gość
Ale ja sie tym nie przejmuje,splywa to po mnie jak po kaczce ;)

Gość gość
gość dziś kochanie umówisz się ze mną?

Gość gość
i masz rację ;) ludzie poprostu nie lubią gdy się o takich rzeczach mówi albo w jakiś sposób przekazuje dlatego nigdy nie mówię o swojej urodzie

Gość gość
opiszesz się autorko?

Gość gość
poprostu nie poruszam tego tematu :)

Gość gośćik
też nienawidzę jak się na mnie gapią , zwłaszcza starsi :/

Możecie sobie lubić albo nie :D Jak na razie nie płaci się mandatów za oglądanie za dziewczynami. Fakt, gapienie się, czyli długotrwałe wpatrywanie jest niegrzeczne ale nieobejrzenie się za zgrabną sylwetką to objaw chorobowy :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 152
poza tym winicie facetów , ze robią to co robią A same chodzicie i ubieracie się w sposób prowokujący spojrzenie

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie gapie sie nachalnie na pierwszą lepszą dziewczyne Ale jak dostrzegam jakiegoś ``rodzynka `` To niestety tracę kontrolę

Gość gość
up