Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zaqwe123

Nie wiem czy chce być z moim chlopakiem

Polecane posty

Gość Zaqwe123

Jesteśmy razem od ponad 3 lat. Przezywalismy wzloty i upadki ale zawsze jakos wychodzilismy na prosta. Dzieli nas spora odległość, widujemy się 1-2 razy w tyg (zawsze on przyjeżdża, mnie na to nie stac). Nie potrafię sama przed sobą określić się czy go kocham. Niewątpliwie bardzo mi na nim zależy i jest jedną z najbliższych mi osob, ale tak wiele rzeczy mnie w nim denerwuje.. on się bardzo stara, naprawdę nie ma drugiej takiej osoby która tyle by dla mnie robiła, poświęca wszystko żeby się ze mną spotkać i żebym była szczęśliwa. Problem tkwi w niektórych elementach jego charakteru których nie mogę znieść. Sama nie jestem idealna i się z tym liczę. Tydzień temu przydarzył mi się przykry incydent. Sprawdziłam go. Wiem ze nie powinnam ale miałam powody ku temu, żeby nie ufać. Znów mnie oklamal, spotykał się z jakimiś dziewczynami, już kiedyś tak się zdarzyło z tym ze obiecał ze będzie mi o wszystkim mówił i nie oklamie mnie więcej. Nawyzywałam go od zasranych klamców, powiedziałam ze to nie ma sensu i nie ufam mu. Problem tkwi w tym ze niby pawam gniewem w jego kierunku ale nie mogę przestać o nim myśleć....pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować