Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego zachowanie gdy nie mam ochoty

Polecane posty

Gość gość

Prosze niech ktoś doradzi. Ogolnie dogadujemy się i dobrze nam się układa w sferze erotycznej, jest tylko jedno ale które wlasnie zaczyna ciazyc na związku. On ciagle ma ochote, oboje lubimy ostry sex i ja mu na wiele pozwalam natomiast zdaza się ze przyjdę z pracy, jestem zmeczona i nie mam po prostu ochoty na igraszki a on stoi z wywalona pala i oczekuje zebym przynajmniej wziela do buzi ( sorki nazywam rzeczy po imieniu) Staram się go zaspokajać jak mogę ale sa dni kiedy naprawdę wole się poprzytulać i oczekuje jego zrozumienia, a on się po prostu obraza. Na przykład tak było wczoraj, ale ja jak jestem zmeczona wole się polozyc i rano mieć energie na igraszki, tak tez było dziś obudziłam go pieszczotami, ale według niego to powinno być i dziś i wczoraj wieczorem! Zaczynam mnie to wkurzac bo zachowuje się jak dzieciak, probuje z nim rozmawiać ale nie ma na to ochoty. Czy tez kobitki macie takie problemy?

Gość gość
Nie spełniasz jego oczekiwań więc licz się z tym, że znajdzie inną.

Gość gość
Jeszcze do ciebie nie dotarlo po co on z toba jest? Masz dawac na rachunki sprzatac i wypinac tylek kiedy tylko panicz sobie zazyczy! Gratulujemy faceta!

Gość gość
Ale to nie sa oczekiwania to jest wymuszanie, uprawiamy sex piec razy dziennie a on wymusza szosty raz i kiedy mowie ze jestem zmeczona to się obraza..czy to jest normalne?

Gość gość
No wlasnie może ktoś powinien otworzyć mi oczy..

Gość gość
jesli tylko razy moze to normalne ale jeśli naprawde jesteś zmęczona to zrób mu loda albo zaproponuje że się położysz a on sobie powsadza i po wyciąga. A tak na serio to zmień faceta

Gość gość
A gdyby on tobie odmówił kilka razy z rzędu, bo nie miał by ochoty. Ciekawe jaki byłby twój poziom obrażenia i domniemania, że Cię zdradza.

Gość gość
I prawidłowo, jak facet nie zrobi czegoś dla kobiety to ta też strzela focha, widać że faceci ewoluują i teraz przekonacie się jak to jest być z kimś kto zachowuje się jak kobieta :P

Gość Izzdaakka
Moim zdaniem problemem jesteś Ty. Masz faceta którego kręcisz więc kiedy on chce seksu to powinien go mieć - tak samo Ty. Przecież to normalne. Postaraj się być niej egoistyczna - powodzenia.

Gość gość
tępa dzida nie rozumie, że ma faceta kretyna. Dobrali się w korcu maku