Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia123321

Były chłopak mnie szantazuje

Polecane posty

Gość Natalia123321

Proszę pomocy mój były mnie szantazuje kiedyś byłam u niego na noc i zrobiłam mu loda on to ma nagrane pokazał mi ten filmik oczywiście zabrałam mu telefon i skasowalam to on powiedział że w domu na kompie ma kopie. I jak do niego nie wrócę pokaże filmik całej szkole a co ja mam zrobić mam 15lat i nie chce mówić rodzicom. A mało to po tej Akcji ze skasowaniem powiedział ze jak mu nie zrobie kolejnego loda pokaze filmik moim rodzicom. A tego się boję a nie chcę z nim być na siłę on mnie cały czas łapał za cycki i tylek a miałam dość. Ostatnio na wf kopnął piłkę z calej sily w moją stronę tylko że nie trafił ja się go boję co ja mam robić? Proszę pomocy

Gość gość
to chyba prowo, ale jeśli nie, to powiedz temu chłopakowi, że publikowanie takich filmów jest karalne. Pod żadnym względem nie pozwalaj się szantażować, facet być może tylko blefuje i nie odważyłby się pokazać tego filmu, o ile w ogóle go jeszcze ma.

Gość gość
1. Nie kontaktuj się z nim. 2. Nie spotykaj. 3. Nie wracaj do niego. 4. Nie odpisuj na wiadomości. 5. Jeśli to zrobi, wtedy w pokorze zniesiesz szum wokół tej sprawy i szybko minie. 6. Na przyszłość nie dawaj sobie robić tego typu nagrań. 7. Ja osobiście powiedziałbym rodzicom, o ile nie boisz się o opinię w ich oczach. 8. Oni powinni pójść do jego rodziców i uprzedzić o ewentualnych konsekwencjach prawnych.

Gość Natalia123321
Ja niewiedzialam ze on to nagrywa i to nie jest prowo to jest powazna sprawa

Gość gość
Prowo 2/10