Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tanie tłumaczenia

Tłumaczenia już od 10 zł za stronę

Polecane posty

Witam, Jesteśmy firmą posiadającą kadrę doświadczonych tłumaczy, tłumaczymy w 80 językach. Zniżka nawet do 50% z okazji otwarcia biura. Jeśli jesteś tłumaczem aplikuj Wszystkich zapraszamy do kontaktu:www.24htlumaczenia.pl 10 zł strona!

Gość gość
czy mozecie polecic gdzie przetlumaczyc dokumenty samochodowe?

Gość gość
Takie sprawy najlepiej załatwiać przez tłumacza przysięgłego. Ja sobie tłumaczyłam teksty urzędowe przez agencję tłumaczeń Prosperus http://prosperuspolska.pl/, która ma m.in. tłumaczy angielskiego i francuskiego. Ta firma daje tez możliwość tłumaczenia online, a to duża wygoda.

Gość gość
Google Translate - 0 zł!

Gość gość
Ja pracuję od lat w Norwegii i jak potrzebuję przetłumaczyć umowę, wniosek, czy jeszcze inne dokumenty to właśnie z norweskiego najczęściej. Ostatnio takie rzeczy zlecam w biurze na stronie www.tlumaczeniagruca.pl . Oni są z Częstochowy, ale wszystko można tutaj załatwić online, i trzeba im oddać, że długo na tekst nie każą czekać. Profesjonalne podejście, dokładni w swojej robocie, jak na razie jestem bardzo zadowolony z ich podejścia, a mija już 4 rok jak tutaj zlecam pisma.

Gość gość
Jakiś czas temu potrzebowałam przetłumaczyć dokumenty medyczne. Szukałam tłumacza przysięgłego, który byłby rzetelny i nie brał krocie za swoje usługi. W sieci znalazłam http://www.prolingua.com.pl/. Jestem zadwolona z jakości i szybkości wykonania usługi. Pełen profesjonalizm!