Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co właściwie facetowi babsko jak już je zaliczył?

Polecane posty

Gość gość

Po co właściwie facetowi babsko jak już je zaliczył?

Gość gość
zaliczył? Zaliczanie to cecha facetów o niskim poczuciu własnej wartości, najczęściej bez grosza przy duszy (wszak kobieta kosztuje); zaliczając - dowartościowują się z z jednej strony,a drugiej strony oszczedzają. Mozna ich porównać do niezdecydowanego klienta. Wchodzi do sklepu maca towar, wszystko po kolei bierze odkłada niby chciałby miec n stałe, ale nie kupuje, bo kasy szkoda...

Gość babsko jedno z wielu
Pewnie że tak , zaliczaj aż do śmierci, o ile znajdziesz aż tyle chętnych na swe wątpliwe wdzięki

Gość gość
Nie wiem po co ci w zasadzie dłoń po seksie z samym sobą. Chyba możesz ją odrąbać.

Gość gość
A jak już uzyjecie papier toaletowy to co z nim niby robicie? Właśnie to samo robi sie zużytym babskiem.Raz lub kilka razy puknać i wyrzucic ba śmietnik.

Gość gość
Myślę , że ogólnie to masz problem z pukaniem i dlatego tu piszesz dodając sobie choćby wirtualnego animuszu. Aż rzuca się w oczy brak seksu u ciebie, a, że nikt cię tu nie widzi i nie zna, to chociaż poudajesz sam przed sobą jaki to jesteś sex macho. Może nawet ci nie staje i mając pretensję to całego świata, no i przede wszystkim do kobiet , których nie mozesz mieć wyładowujesz tu swoje frustracje. Bo facet który tak puka i puka, jak to piszesz , miałby w d...e pisanie tutaj o tym bo po co .

Gość 43 cm w bicepsie
Jakbyście nie wiedzieli, to mój temat:classic_cool: Mam prawo oceniać grzeszników, w końcu teraz żyję w celibacie.