Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzę osrusów emigracyjnych w szalikach i flagach Polski, t

Polecane posty

Gość gość

To ogarnia mnie rozpaczliwy śmiech. Ostatnio osrusy organizowały marsze milczenia na Wyspach, po atakach na polaczkow. Normalnie śmiech na sali. Nieudolne talatajstwo ubrało się w narodowe barwy i płacza, że ich Angole biją. Dobrze robią, niech te bezwartosciowe śmiecie tłuką ile wlezie.

Gość gość
Widocznie sie nie uczyli w PL tylko imprezki wagary i rzucanie w szkołe kamieniami były przygłupom w głowie :D a potem ledwo wsbzdet bo na panstwowy kierunek punktów brakło HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA:D Kto sie uczył ten w PL ma miodzio.

Gość gość
Taaa ma miodzio :D chyba miodziowy miod w brudnych uszach bo na mydlo nie stac, no chyba ze ktos funciki wysle z UK :D ale i tak wiekszosc przechlaja. Aaaaaaa wlasnie, jestem w PLu na kilka dni, no i dzisiaj poszlismy na spacer po parku blisko centrum mojego miasta no i co? Kiedys musialem wrocic na jakis czas do PLu autokarem, i co mnie przywitalo? Ten widok po wyjsciu z autokaru, kilka krokow w jakims inn parku inwidok nie z tej ziemi ------- lejacy menel z qta!sem na wierzchu no ale dzisiaj tamten zostal przebity przez UWAGA UWAGA bingol cwelu takich widokow w UK nigdy przez 7 lat nie widzialem..... Srajacy naje!bany polaczek AAAAAAAAAAAAAAAAA podcieral sie lisciem BUEEEEHHHHEEEEEEHHHHEEEE wolalbym chyba w spodnie narobic niz takiego przypalu sobie narobic w centrum miasta. Qrwa takie bonusy tylko w PLu ;/ na szczescie za kilka dni wracam do domu :D kocham Cie UK :)

Gość gość
Ojej sam ta bajeczke wymysliles powyzej? Co za tepak bajkopisarz, sprawdzilem po IP ze nie pisze z kraju HAHAHA :D

Gość gość
Prawdę pisze. Taki jest "polski folklor". Czarujące!

Gość gość
Nic nie wymyslilem :D buehheehhe dobrze ze szczegolow nie widzialem tylko majty w dole i wielki przygotowany lisc :D ma sa kra. :D

Gość gość
W uka taki lisc to codziennosc taka prawda. W PL kultura. Kocham cie PL

Gość gość
UK to chyba inne widziales cwelu niz to moje :D pewnie jakas meliniarska polaczkowa dzielnia londynska, dlatego tak szczekasz w necie, za to w realu potulny jak baranek, wrocil do plu z podkulonym ogonkiem na garnek matki ;D wyjezdzajac szczekal na pl a teraz wielki patriota bo mu nie wyszlo za granica, stracil prace a kaske przepil i przepalil wiec powrot byl nieunikniony

Gość gość
Twoje to jest co najwyżej ukowskie g****o, które codziennie czyści po Angolach emigracyjny syfie.

Gość gość
PL jest be i nic nigdy tego nie zmieni. Kto żyw ucieka do cywilizowanych krajów. Miljony Polaków już to zrobiło. Wróciła garstka nieudaczników którzy nie mieli wyboru bo tam im nie szło a tutaj tymbardziej nie. Osrusy ze śmiesznego kraiku z dorzecza narzecza. Precz z mojej kochanej UK.

Gość gość
Uk jest be i nic nigdy tego nie zmieni. Kto żyw wraca do bialych i tanich krajów. Miljony Polaków już to zrobiło. Wyjechala garstka nieudaczników którzy rzucali w szkole kamieniami bo tu im nie szło a tam tymbardziej nie. Osrusy po wsbzdecie ze śmiesznego muzulmanskiego kalifatu i milionami ciapatuch haha! Precz z mojej kochanej Pl

Gość gość
Rozpaczliwy śmiech?Dzięki temu że jesteś psychiczny można poznać nowe spektrum emocji.

Gość gość
bardziej moje cwelu niz to pl osrane przez naje/banych alkonow parkowych BUEHEHEHEHEWEHAHAHAHAHAHAHAH. UK dalo mi wiecej szczescia w tydzien niz osrane polaczkowo w 20 lat. kocham Cie UK :) je/bac bingola

Gość gość
UK to trzecia najpotężniejsza ekonomia UE. Nawet po brexicie będą dalej przodować pod każdym względem. Takich samochodów, przemysłu zbrojeniowego i ułatwień socjalnych nie ma dziś żadne państwo europejskie oprócz UK i Szwecji. Kocham cię UK bo tutaj jest mój wspaniały dom. Dla mnie i moich najbliższych. A wy polaczki-cebulaczki gnijcie w PL. Wcale was tutaj nie potrzebujemy.

Gość gość
My was Nieudolne osrusy z uka nie potrzebujemy w pięknej PL. Uka śmierdzi dywanami

Gość gość
Żyjecie dzięki dotacjom z UE a do tego my bogaci emigranci posyłamy rodzinom miljardy. Dzięki nam macie co na stół położyć. Gdyby nie dotacje to byście się bili maczugami i żarli szczaw i mirabelki. Ten śmieszny kraik dumnie zwany pl.

Gość gość
Żyjecie uki dzięki dotacjom z UE a do tego posyłacie rodzinom grosze. Nie dzięki wam mamy co na stół położyć. Gdyby nie usa to byście się uki bili maczugami i żarli szczaw i mirabelki. Ten śmieszny kraik dumnie zwany uk. Haha! Gnijcje w jukeju ci/oty:D testo to potega

Gość gość
UK to mój dom. Tutaj mam wszystko czego mi brakowało w PL. Do tego wspaniałego kraju, potężnego polityczni-ekonomicznie chcą przyjechać ludzie z całego świata nawet ryzykując życiem. Zupełnie odwrotnie niż do PL. Stamtąd kto żyw ucieka w pogoni za normalnością, której w PL nigdy nie było i nie będzie. Kocham cię moja druga ojczyzno UK. W tej pierwszej miałem pecha się urodzić, ale błąd już naprawiony. Gnijcie w PL, bo tutaj nikt was nie potrzebuje.

Gość gość
GB to tysiącletnia historia, tradycje, rody królewskie, szlachta z korzeniami tysiąca lat mieszkająca dziś z przepychem swoich zamków. No a z was polaczki komuna zrobiła niedorozwiniętych pachołków cofniętych 70 lat w rozwoju cywilizacyjnym. Kocham cię moja GB - tu jest prawdziwy dom dla mnie i moich najbliższych. Nigdy stąd nie wrócę do tej zagrzybiałej i skorumpowanej PL w której każdy jest wrogiem.

Gość gość
Ale kurfa emigracyjny osrus. Pewnie już pierdlnol ze 4 tatry na dachu i ma pijackie majaki. Gnij w smierdzacym uka śmieciu emigracyjny, odpadzie polskiego społeczeństwa.

Gość gość
ja pedalskiego alko nie pije alkonie, nie to co ty, codziennie pod buda z piwem gnijesz z kumplami i lizecie sobie jajca BUEHEHEHEHEHAHAHAHAHAHAH cwelu

Gość gość
Tu jest miodzio. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem i chlastaja sie wsrod ciapatych. Boże! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie.