Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja mam piękne nazwisko , a mój narzeczony brzydkie, kto ma rację?

Polecane posty

Gość gość

ja nie chce mieć po ślubie na nazwisko kozibąk :(

Gość gość
a ja nazywałam się Ślusarz i pozbyłam się tego okropnego nazwiska:)

Gość gość
Mój mąż ma nazwisko Żerdź! !!

Gość gość
Jak podoba Ci si Twoj****ardziej to je sobie zostaw i dodaj jego drugie . Ja tak pewnie zrobie bo bardzo lubie swoje nazwisko, no chyba ze moj przyszly maz bedzie mial jeszcze ladniejsze. A propo to moje nazwisko jest szlacheckie bo konczy sie na ska, nawet moj pradziadek pochodzil z rodzinz szlacheckiem, odziedziczylismy stare meble po nim takie ladnie rzezbione ... BTW sorry za brak przyecinkow i znakow ale cos mi sie dzieje z klawiatura

Gość gość
Są jeszcze gorsze. Koleżanka mamy miała chłopaka, nazywał się Huj. Tak się to pisało, a ona chciała, by przyjął jej nazwisko po ślubie, albo zmienili. On nie chciał, uparł się, że jego ojciec, dziadek, brat noszą to nazwisko, jego dzieci też będą Hujami, tamto się inaczej pisze, uparł się straszliwie i koniec. Ta babka mu powiedziała, że nie chce być panią Hujową, bo to wstyd, starą panną zostać woli z dwojga złego i tak też się stało. Nikt już jej się więcej nie oświadczył chyba. Mama mi kiedyś opowiadała i bratu, bo u nas w klasie śmiali się z nazwisk

Gość gość
To poprawiło tak głupio, ten facet się nazywał przez samo H i U otwarte

Gość gość
teraz nazwisko można zmienić jak się nie podoba, jest śmieszne lub nieprzyzwoite. Podobno takie na ski wybierają najczęściej