Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anonimowy 2121

Nieszczęśliwie zakochany

Polecane posty

Gość Anonimowy 2121

Witam, od 3 miesięcy jestem zakochany w pewnej pięknej dziewczynie z którą bardzo chciałbym być, lecz wiem że to się nigdy nie stanie dlatego że ona traktuje mnie jak brata. Zacznijmy od początku, znamy się od 2 lat, tylko że na początku naszej znajomości widywaliśmy się bardzo rzadko raz w miesiącu I wtedy traktowałem ją tylko jak koleżankę, lecz wszystko się zmieniło po naszym wspólnym wyjeździe ze znajomymi na Woodstock, wtedy widzieliśmy się przez 8 dni codziennie, odrazu się w niej zakochałem. Woodstock miną, wróciliśmy do domu i myślałem że będzie jak dawniej że się będziemy widzieć znowu raz na miesiąc, Ale nie ona jest studentką i mms wakacje do października, zaraz po Woodstocku przyjechała do mnie na kawę i ja się coraz bardziej zakochiwalem, od naszego wyjazdu przyjeżdża do mnie prawie codziennie. Zapomniałem dodać że ona przyjaźni się też z moim bratem więc jak przyjeżdża to siedzimy w troje. Od trzech dni mam wielkiego doła bo jestem w niej zakochany po uszy, a wiem że niema żadnych szans, abyśmy byli razem dlatego że ona powtarza mi to bardzo często że traktuje nas jak braci, nawet ma nas tak zapisanych w telefonie. Już mi różne myśli przechodzą przez głowę. Powiedzcie mi co mam robić, bo niedługo zaczyna się rok akademicki i znowu wyjedzie do Krakowa i kontakt się urwie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować