Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama maluszka34

Odkąd zostałam matką nie mam ochoty na seks

Polecane posty

Gość mama maluszka34

Moje życie kręci się wokół maleństwa.( 4 msce) nawet jak z mężem gdzieś wyjdziemy tylko we dwoje to i tak myślami jestem w domu. Seks przestał być mi potrzebny. Mąż póki co jest wyrozumiały,mówi,że to nowa sytuacja i musimy się przyzwyczaić,tylko ja się obawiam,że to się może nie zmienić i zacznie się psuć w naszym małżeństwie Jak było u Was?Co robić?poradźcie

Gość gość
Pozostaje rozwód :)

Gość gość
I DILDO :-D

Gość gość
ojj tez sie psuło kochana, kiedys ja z moim mezem zwiazek idealny, sex codziennie, buziaki, calusy, przytulanie, wieczory spedzane na rozmowach, zero klotni, no mąż jest moja bratnia dusza.... potem zaszlam w ciaze, urodzila sie coreczka, maz przeszczesliwy ze mamy dziecko a ja przytloczona wszystkim ryczalam, ciało sie zepsulo, rozstepy wszedzie...uda, brzuch , tylek. nie ma czasu na nic, kiedys mozna bylo sie spokojnie pomalowac itd... wiesz bylo ciezko, na pewno staraj sie rozwiazywac konflikty bo przy dziecku na pewno jeszcze przez jakis czas bedziesz zmeczona. w koncu sie przyzwyczaisz do takiego "trubu" zycia, ale na pewno nie bedzie latwo....jak bedzie twoje dziecko miec rok to dopiero bedziesz zalowac, bo bedzie biegalo tu i tam , bedzie trzeba miec oczy dookola glowy, ja np wole jak jest teraz ale juz nie ma czegos takiego jak spokoj ,juz nie zostawisz samego niemowlaka w lozeczku bo to bedzie juz duze dziecko i moze cos kombinowac, dasz rade!!!! spokojnie, wszyscy przez to przechodzimy, kto powiedzial ze macierzynstwo jest takie rozowe jak w dzien dobry tvn :)

Gość gość
Jeśli pomaga Ci przy dziecku bardziej niż tylko poda ręcznik to nie powinnaś go na pewno odtrącać. Ja mam dzieci w wieku 2 i 5 lat i owszem, bywało ciężko ale jednak zawsze ten seks był albo chociaż pieszczoty. Uwierz albo nie ale najtwardszy facet potrzebuje żebyś w takiej sytuacji pokazała mu ze tez/nadal jest bardzo ważny w Twoim życiu.

Gość Jedrzej Kopytko
diep.io/#B82A0B6CBB30C7312095

Gość gość
Widocznie ty z tych dla której celem było wyłącznie dziecko, cel osiągnęłaś i facet stał się zbędny, przydaje się tylko do dostarczania kasy. Rozwód w niedalekim czasie gwarantowany!

Gość gość
Nie jest Ci wstyd dziecko obwiniać?

Gość mama maluszkaaa34
A czy ja obwiniam dziecko?! Napisałam,że odkąd jestem matką seks dla mnie mógłby nie istnieć,wiem,że tak nie powinno być,ale nie potrafię się zmusić i nie wiem co robić:O

Gość gość
Obwiniasz.Gdyby nie dziecko nie pisałabyś tych bzdur.

Gość gość
Każda kobieta tak ma,tylko boi się przyznać przed sobą i przed partnerem czy mężem.U mnie przy pierwszym porodzie ochota na seks nie minęła ale przy drugim niestety trochę tak...na szczęście mam swoje sposoby :)

Gość gość
Skąd wiesz, że każda?:-)Ja nie mogłam się doczekać, kiedy bez ostrożności i kombinowanych pozycji w ciąży, będę mogła mieć męża tak jak lubię.

Gość gość
Za pół roku autorka założy nowy temat i będzie pluła jadem że mąż śmiał skoczyć w bok a powinien przecież żyć razem z nią w celibacie do usranej śmierci

Gość gość
Poznałam kiedyś pana z czteromiesięcznym synkiem i żonką, która się nie może zmusić.Miły był bardzo.:-)

Gość gość
Wierzę :) A do autorki, nie martw się, ochota wróci. Na chwilę. Jak Ci się zachce kolejnego dziecka.

Gość gość
A Twój koń rozpłodowy nie będzie kochaniutka czekał tak długo.:-)

Gość gość
Mam nadzieję że chociaż pozwalasz mężowi na posiadanie kochanki? Bo jeśli nie to jesteś zwykłą egoistką która marnuje życie facetowi.

Gość gość
Tak mu pozwoli że będzie to doskonały powód do rozwodu. Z jego winy, oczywiście.

Gość gość
No i weź teraz człowieku się ożeń, a potem żyj sobie samotnie z żonką zapatrzoną w samą siebie i dziecko.

Gość gość
Proste rozwiązanie. Nie żenić się. Niech sobie frajerów do rozpłodu z Ciapatowa sprowadzają. Tylko z nimi "ból głowy i doopy" nie przejdzie :D

Gość gość
No, dostaną raz w pysk i majtki będą przez głowę ściągać.

Gość gość
I po co to chamstwo? Autorko musisz zrozumieć że mąż pomimo iż stal się ojcem, jest nadal facetem. Powiem Ci że jeśli przez cztery miesiące okazuje wyrozumiałość to moje gratulacje za takiego faceta:) ale nie nadwyrężaj jej (wyrozumiałości) mimo wszystko. Piszesz ze nie możesz się zmusić? A to naprawdę musiałabyś się zmuszać? Mąż Cię nie pociąga? Nie lubisz jego dotyku, pieszczot, pocałunków? Jeśli to rzeczywiście blokada psychiczna to powinnaś udać się do specjalisty najlepiej z mężem. Przykro mi to pisać ale ktoś wcześniej miał trochę racji. Mężczyzna przez fakt posiadania dziecka jednak nie jest w stanie zrezygnować z seksu z powodu niezrozumiałego dla niego oporu żony która nadal jest dla niego kobietą a nie tylko matką.

Gość gość
Bardzo współczuję Twojemu mężowi, ale również bardzo współczuję Twojemu dziecku, bo z taką matką będzie miało p********e życie, a jeśli to chłopiec to wyrośnie kolejny maminsynek w którym zakochana jest jego własna mamusia.

Gość gość
Jak się łapie faceta bo "potrzebuje dziecka i pieniędzy" to tak się to kończy. Osioł zrobił swoje, teraz może tyrać na pieluchy