Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaga

facet pomylił mnie z mężczyzną

Polecane posty

Gość agaaaga

Jestem załamana. Mąż zgłosił do spółdzielni że dach na balkonie przecieka. Nic mi o tym nie mówił. Dzisiaj ok 16 zadzwonił domofon ale nie odbierałam bo myślałam że to moja upierdliwa koleżanka. Poszłam na balkon ściągnąć pranie a na dole (mieszkam na 4 piętrze) jakieś typowe janusze w roboczych ubraniach z dźwigiem. Jeden mnie zauważył i mówi "o jakiś chłop na balkonie" a drugi "nie, czekaj to baba". Zrobiło mi sie tak przykro :(

Gość gość
A jak wyglądasz?

Gość gość
Zwykłe chamy i prostaki. Nie ma co się spodziewać kultury ani inteligencji po jakichś cieciach, którzy uważają, że jeśli kobieta nie jest solarą z cycami większymi od głowy, to już nie jest kobietą :O.

Gość POCIESZACZ 24 LATA
On myślał, że to chłop w sensie zawodu - rolnika. Nie miał na myśli płci.

Gość agaaaga
Normalnie, z wyglądu raczej przeciętna, szczupła, ubrana byłam w zwykłą bluzke i spodenki, bez makijażu i spięte włosy

Gość gość
Weź sie nie przejmuj widać że to jakieś buraki bo dla nich prawdziwa kobieta to cycki i dupa wywalone kilo tapety solara i jeszcze najlepiej szpile i miniowka po domu :o

Gość gość
Serio sie przejmujesz jakimiś chamami? To są mendy i niziny społeczne bez kultury, głowa do góry! :)

Gość gość
To właśnie takie Janusze za przykład idealnej kobiety podają por/nolalę z wielgachnymi sztucznymi cycami, wicznie rozwartymi warami glonojada, platynowymi/czarnymi kudłami za tyłek i oczywiście w kiczowatym ku/rewskim wdzianku i makijażu. A biedne dziewczyny/kobietki się przejmują tymi opiniami. Jasne, jest też sporo facetów na poziomie, którym kobiecość kojarzy się z taką groteską i tandetą jak z por/nola klasy B, ale generalnie faceci z klasą nie muszą mieć przed oczami na maksa przerysowanych babskich atrybutów (wielkie cyce, szpile, mini itp.) by wiedzieć, że mają do czynienia z kobietą. Kobiecość to też subtelność, wdzięk, delikatność, a nie tylko cyce jak arbuzy.

Gość gość
Może nie dowidzial i się pomylil a ty dramatyzujesz. Zdarza się

Gość gość
Moze jakbys mu pomachala cyckami to by zobaczyl ze jestes kobieta. Nie wierze ze takie chamy istnieja, bo kwintesencja kobiecosci to przeciez zdzirowate ubranka wary obciagary czarne wlosy i metrowe szpony

Gość prawictwo pospolite 152
może nazwał cie chłopem , bo masz krótkie włosy ? Poza tym przesadził , jak prostak sie zachował

Gość gość
No to sa typowe "plejboje" sami wygladaja jakby ich pies z mordy wyplul a od kobiet wymagaja bog wie czego :o

Gość gość
Wiesz tu już nie chodzi że pomylil cie z facetem bo pal licho może serio nie dowidzial ale mógł cie chociaż przeprosić :o