Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzcie co samice pasożyty wredne mają do zaoferowania

Polecane posty

Gość gość

Wiec jak mnie nie znasz to po jakiego c***a mnie nazywasz szmata wiedzma k***a diwka 20:11 Nie ze z musu po prostu jak jestem z jedna osoba a ta osoba tez chce byc juz tylko ze mną mogę to zrobić aby miec dzieci !; 20:13 Wiec nie mów ze jestem d***** bo nią nie jestem... Ja w przeciwieństwie do tej szmaty jestem normalna a ty widzę normalny nie jesteś Skoro wszystkie kobiety za takie uwazasz Po za tym chlopaki tez nie są tacy swieci nic tylko im sex w glowie p*****ają i zostawia

Gość gość
oczywiście odpisałem wredocie wiedzmowatej egoistycznej tak: "a ty d***** patrzysz by p******** postarali a sama oczywiscie nic zraniony pasozyt"

Gość gość
Ona: Ja do k***y nędzy nie jestem falszywa bo z tego co wiem to ludzie uważają mnie za mila sympatyczna i pomocna... Zadna d***** nie jestem...nigdy z nikim sie nie pieprzyłam, a kiedy będę musiała to to zrobię z jedna jedyna osoba która kocham 20:09 Ja: z musu zrobisz :) Ona:

Gość gość
gadke pt. że mezczyzni są zli, a one lepsze

Gość gość
i granie cnotliwych bo lubią sexik w oprawie

Gość gość
wydoiłam frajera z kasy. a co ?

Gość gość
Ja tu jest prawiczek, gdzie sie tak zawziecie szwedasz 22:55 4096763 Ja się nigdzie nie szwedam ... A Tb chyba chodzi o to by ktoras soe z Tb spotkala... Manipulujesz nimi aby tak myslaly...a ty to później wykorzystasz.... Ale powiem ci tak jeszcze nikomu niebidslo sie mnie zmanipulować ....sama decyduje co robię co mysle co czuje 22:56 Ja mezczyzna ma byc manipulator co 22:57 4096763 Bo to wy tacy jesteście.... Dziewczyny uważacie jak zwierzynę.... Kto pierwszy ten lepszy Nara frajerze 22:57 Ja od wyrywania dziewczynek cio 22:59 4096763 Od wszystkich... To nie kobiety gwałcą tylko chłopaki... Wiec teraz zamknij sie i juz 23:00 A za takie obelgi w moja stronę mogę cie zgłosić na policji 23:01 Ja a za gwalt jak to wiedzmy chcecie chyba 20latek? 23:02 4096763 Wszyscy kurwa jeszcze raz napiszesz jutro ode z tymi wiadomościami na policje 23:02 Ja wygodne wiedzmy

Gość gość
4096763 to numer gg?

Gość gość
Zaraz do niej napiszę że wklejasz prywatne rozmowy na publicznym forum:) Wtedy napewno poda cię na psy.