Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie czy moglo go to zniechecic?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem niezobowiązująco od dłuższego czasu. Ostatnio zerwałam z nim kontakt na jakiś miesiac czasu. spotkaliśmy się i wszystko było jak dawniej, poszlismy do lozka itd. Wtedy w przypływie szczerosci ( nie wiem czy to nie był blad) powiedziałam mu, ze przez ten miesiac ktoś się pojawił w moim zyciu dlatego sie nie odzywałam, ale cos tam sie miedzy nami popsuło i juz sie z nim nie spotykam. To on mi powiedziekował za zaufanie, ze mu o tym mówie. Zapytałam się tez czy jezeli bym chciala sie z kims zwiazac to jemu by to nie przeszkadzało żebysmy sie spotykali ( nie mialabym zamiaru zdradzac tej drugiej osoby, ale bylam ciekawa) to on wtedy powiedział, ze musiałby sie zastanowić, ze jednak facetowi moga takie rzeczy przeszkadzac.... Co o tym myslicie, glupio zrobiłam ,ze sie tak zapytalam?

Gość gość
Pierwsza myśl - ściera co każdego wpuszcza do wyra

Gość gość
Narazie się dzisiaj nie odzywał, wiem, ze to krotko po spotkaniu, ale juz mi sie chce płakać, ze teraz pomysli, ze sypiam z kim popadnie i ze mna zerwie pechowiec :O A to nie prawda, bo sypiam tylko z nim...Tylko byłam po pierwsze ciekawa na ile mu zalezy wiec sie o to zapytałam i w sumie ucieszylo mnie to, ze jest jednak zazdrosny. Ale teraz sie martwie czy nie przegielam bo co on sobie pomyslał :O wczoraj piłam wino i w przyplywie szczerosci mu to powiedzialam

Gość gość
Suka z ciebie zrywasz kontakt nie wychodzi z nowym i wracasz do starego Musialby byc jebniety żeby cie chcieć po tym