Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY TO NAJWIEKSZE GOWNO SWIATA ZAPAMIETAJCIE

Polecane posty

Gość gość

GOWNO I DZIWKI

Gość gość
sam jesteś gównem i dziwką może tak przestań widzieć wszędzie dookoła samego siebie

Gość gość
i wypiertalaj do klubów go go albo ze stripteasem, najwyraźniej tam właśnie bywasz najczęściej, skoro masz taką opinię nt. kobiet. takie beznadziejne poglądy nie biorą się znikąd, swój lgnie do swego.

Gość gość
JESTESCIE GOWNEM DZIWKI J****E HAHAHAHA

Gość olkaolka666
Nie oceniaj innych przez pryzmat siebie .

Gość gość
moje poglady opieraja sie o kazdej kobiecie na swiecie j****e chamidla w********ac z tego swiata dziwki

Jeśli już którąś płeć tak porównać to raczej facetów, w końcu SIĘ SPUSZCZAJĄ, a przecież gów/no też się spuszcza w klozecie.

Gość gość
nic dziwnego, ze kazda cie kopie w tylek, skoro jestes takim agresywnym chamem, zdolnym wylacznie do nienawisci i oszczerstw

Gość gość
KURVVO SAM BYLEM TRAKTOWANY JAK SMIECI, GOWNO BEZ POWODU NAWET JAK BYLEM MILY DLA NICH TERAZ SIE WSZYSTKO ZMIENILO WIEC SAME JE TRAKTUJE JAK GOWNO, KURVVE HAHAHA

Gość gość
gość dziś A TY NALEZYSZ DO PLCI NAJWIEKSZYCH GOWIEN TEGO SWIATA

Gość gość
20:57 a skąd wiesz, że jestem kobietą, leszczu? jestem normalnym facetem i obracaj się wśród normalnych, fajnych, ciepłych kobiet.

Gość gość
gość dziś KOBIETY TO KURVVY NIE BEDE SIE PRZY ZADNEJ OBRACAC BO KAZDEJ NIENAWIDZE

Gość gość
DLA MNIE PLEC ZENSKA NIE ISTNIEJE

Gość gość
zadaj sobie tylko pytanie kto cię urodził...

Gość gość
to ruchaj kolegów ;) hahahah

Gość gość
KOBIETY TO ZLO NIENAWIDZE KAZDEJ FUUU SUKI

Gość gość
kobieta cie urodziła leszczu plago wyplewiona szarańczo ćwierczu jebany masz okazywać szacunek kobietą które są tego a nie wyzywać wszystkich kobiet bo przejechałeś się tylko na jednej spermochlipku!

Gość gość
GOWNO MNIE URODZILO HAHA

Szkoda, że się tyle razy przejechałeś ale logika wskazuje, że nie wszystkie osobniki stada są identyczne. Więc to jest fizycznie niemożliwe, żeby wszystkie kobiety były ścierwami. Ale może Ci te żale i wyzwiska pomagają poczuć się lepiej, więc rób to aż Ci przejdzie.

Gość gość
* są tego warte wsadzę ci moją pałę w odbyt i zaraz ci pokaże co to znaczy dominacja jak cie wyrucham w srakę chlipku

Gość gość
Wiesz co kolego. mnie też kobieta bardzo źle potraktowała. Ale mam jedynie do niej żal a nie do wszystkich kobiet tego świata. Nie zapominaj że Kobieta Cię urodziła i karmiła. Niezapominaj że bez kobiety nie będziesz miał potomka NIe zapominaj o tym A wszystkie kobiety przepraszam, bo kolega prawdopodobnie pod wpływem emocji

Gość gość
gość dziś A CO MNIE INTERESUJE PLEC GOWNA CZYLI KOBIETY TO SA SUKI JEBANE I MUSICIE ZAPAMIETAC

Gość margo0001
dzisiaj jest półcieniowe zaćmienie księżyca spójrz w niebo to ci przejdzie

Gość gość
masz być poddany kobietą za te wszystkie oszczerstwa będziesz mył im nogi cymbale!

Gość gość
gość dziś ALE MNIE WSZYSTKIE TAK POTRAKTOWALY WSZYSTKIE JAKIE SPOTKALEM WIEC MAM WAS W DUPIE SUKI JEBANE NIE ISTNIEJECIE DLA MNIE. WYPIERDALAC Z TEGO SWIATA

Gość gość
kvrwa baranie masz okazywać szacunek kobietą i koniec kropka kobieta mogła powiedzieć tak samo gdy cie urodziła i mogła wyrzucić cie na zbity ryj albo nie karmić takiej mordy nie wyparzonej jaką posiadasz i tak powiedział to mężczyzną

Gość gość
a ile masz latek? 14? 24? przy takim poziomie agresji, jaki reprezentujesz, nie dziwię się, że każda przed tobą uciekała. pewnie wyczuwały to instynktownie i odchodziły w ramach obrony własnej. co niby miały robić, wysłuchiwać takich obelg, oskarżeń i idiotyzmów w nieskończoność? żadna normalna kobieta nie będzie chciała mieć takiego mizogina-dupka w swoim otoczeniu, więc twój problem będzie się tylko pogłębiać zamiast rozwiązywać.

Gość gość
MAM 27 LAT NIENAWIDZE KOBIET OD WIELU LAT ZA TO ZE MNIE ZNISZCZYLY, ZBESZTALY, TRAKTOWALY JAK GOWNO TO ROBIE TEZ W DRUGA STRONE TRAKTUJE TEZ JE W TAKI SPOSOB.

Gość gość
KURVVVO BYLEM NORMALNY TO PRZEZ WAS JESTEM TAKI AGRESYWNY. ANI RAZU Z MOJEJ STRONY W TAM TYM CZASIE NIE POWIEDZIALEM NIC OBRAZLIWEGO, WULGARNEGO DO DZIEWCZYNY. SUKAMI JESTESCIE I SIE URODZILISCIE JEBAKAMI

Gość gość
PONAD 100 DZIEWCZYN POTRAKTOWALY MNIE JAK GOWNO SMIECIA TAKIE JEST PLEC CZYLI GOWNA.