Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet, który mając 29 lat nie ma ani mieszkania ani auta może się umawiać co naj

Polecane posty

Gość gość

najwyżej ze studentką taką 19-22 latką, i to przeciętną.

Gość gość
ale tylko w agencji towarzyskiej

Gość gość
Zobacz sąsiedni temat,chłopak nie ma nic,nic dziewczynie nie daje a ona jeszcze wszystko jemu daje,to co masz nie jest dla wielu dziewczyn takie ważne. Zamieszczam ci tu cytat: "Kwiaty, a raczej ich brak. Anonimowa1 dziś Jestem naprawdę wrażliwą kobietą i możecie mnie za to wyśmiać, natomiast ja potrzebuję tylko pomocy, bo nie wiem jak pogadać o tym z chłopakiem. Nie chcę mu wyrzygiwać, że nie dostaję od niego drogich prezentów, bo nawet głupio by mi było gdybym coś takiego dostała. Ale kwiatka można nawet zerwać po drodze, wystarczą tylko chcęci. Jestem już z nim ponad dwa lata i nie dostałam od niego ani jednego kwiatka. Nic. Nawet na jakieś święta czy urodziny. Jest na utrzymaniu rodziców i rozumiem, że może nie mieć pieniędzy, ale jeden kwiatek nie kosztuje go całego "kieszonkowego". Jeżeli chodzi o mnie to zawsze na jakieś święta kupuje mu prezent i się bardzo staram, a urodziny wyprawiam mu sama, bo chcę, żeby był szczęśliwy i żeby wiedział, że zawsze się będę starać. Nie oczekuję niczego podobnego. Chcę tylko czuć, że się o mnie stara. Fajnie by było gdybym dostała chociaż raz na rok czekoladkę, albo tego głupiego kwiata. Niejeden raz wspominał o swojej byłej, że kupował jej wielkie bukiety i śliczną biżuterię i stracił, bo później go potraktowała jak psa. Rozumiałam go, że na początku może nie miał zaufania do kobiet, ale jestem już z nim tyle czasu i myślałam, że faktycznie zmieni do mnie nastawienie. Gdy już próbowałam z nim o tym porozmawiać (ale nie wiedziałam jak) to albo to ignorował, albo mówił, że kupi mi na urodziny kwiatka, ale tylko na słowach przystanęło. Proszę powiedzcie mi jak mam z nim o tym popadać.."

Gość gość
gość dziś tylko, że temat założyła kaleka bajkopisarka siedząca tu 24/7 od 5 lat :D🖐️