Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam koleżankę 7 na 10 która związała się z facetem 2 na 10

Polecane posty

Gość gość

ciągle o tym myślę, sama jestem też atrakcyjna, mniej niż ona, jestem 6,5/10. Ona była taka ładna. Może nie ideał,ale tak: - długie gęste piękne włosy - piękny uśmiech, ząbki , usta zawsze taka pogodna, sliczna, zadbana, zgrabna, miała fajny tylek,gdyby ktoś zapytal czy się z nią zamienie to pewnie tak. Gadała ostatnio o swoim chłopaku, myślałam, szczęsciara, że takiego znalazła, rozpieszcza ją i w ogóle. A potem go poznałam. Dawno nie widziałam tak brzydkiego faceta, 2/10. A oni tacy zakochani...napiszecie mi, że jestem pusta, ja jestem w szoku, co ona w nim widzi. Charakter charakterem, ale co z pociągiem seksualnym?

Gość gość
Jak się zakochasz to nawet najgorszy brzydal wydaje się najpiekniejszy. Chemia i nie tylko może jakaś siła wyższa nad tym czuwa kto z kim ma być.

Gość gość
ta jasne już uwierzę, że nie wymaga modela i wzieła brzydala buhahaha a skąd wiesz, że ona jest ładna?

Gość gość
gość dziś buahahaha przecież wy oczekujecie modela z wyglądu więc nie pisz bzdur!!!!

Gość gość
gość dziś o kolejna panna która oczekuje modela z wyglądu pewnie wybrzydza i chce faceta z oceną 10 na 10 buhaha

Gość gość
17:42 Jestem facetem schizolu

Gość gość
Sorry 17:46 to do ciebie

Gość gość
jeszcze patrzy na tle seksualnym jak facet byłby j*******a jesteś i powinnaś leczyć