Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalie456

mój chłopak wtrącał sie do moich znajomosci

Polecane posty

Gość natalie456

i teraz ludzie uciekają ode mnie,tamci ostrzegają nowych bo twierdzą ze mam chłopaka który ma cos z głową nie tak,jestem fajna towarzyską dziewczyną a nikt do mnie przez niego nie chce dzwonić,nie chce wchodzić ze mną w bliższe relacje,on twierdzi ze robił to dla mojego dobra bo wie ilu ludzi jest złych i fałszywych,chodzimy ze sobą 4 lata a ja mam wrażenie ze przez ten czas mogłam poznać wiele ciekawych osób,do tego jest zazdrosny ,nie rozumie ze chce mieć także kolegów i ze mam do tegp prawo,czuje się osaczona i czuje coraz większą niechęc do niego,z początku nawet mi to pasowało ze mnie chroni teraz zaczynam się dusic,jestem wkurzona i sfrustrowana,on nie rozumie ze mnie krzywdzi,mieszkam z dala od krewnych i czuje się samotna,zdana tylko na niego

Gość gość
tak wiec przerwij to, rób tylko to, czego chcesz bowiem to twoje życia, a ty w nim się "dusisz". nie po to żyjemy, żeby czuć się źle w jakiejś sytuacji - chcę przez to napisać, że facet odtrącający wszystkich jest zerem, zagubionym i słabym. boi się nie o ciebie, ale o siebie - bo co on zrobi w towarzystwie? jak się zachowa? co ma mu do przekazania?

Gość natalie456
najgorsze ze chce mi tez dyktować w sprawie pracy,lubie kontakt z ludzmi i chce pracować w handlu ale on gwałtownie prostestuje ,uważa ze jest w stanie zarobić na nas,ze nie chce zebym szła do handlu bo za dużo pokus,za dużo facetów by się kręciło koło mnie,ze właściwie nie muszę pracować,lepiej zebym była w domu,czekała na niego z obiadem,a ja tak nie potrafie,jestem *****iwą pracowitą dziewczyną,mam ambicje,marzę o tym żeby mieć kiedyś własny biznes,a on mnie tłamsi,ogranicza,chce zamknąć w klatce,,,dodam ze nie jest złym facetem do szpiku kosci,dba o mnie,troszczy się,jest pracowity,zaradny ale mam wrażenie ze chce przejąć kontrolę nad całym moim zżyciem,ja znowu cenie sobie swobodę,nie jestem przecież dzieckiem ,mam swoje cele i plany a on zamiast mnie wspierać to utrudnia chcąc układac mi zycie po swojemu

Gość gość
ale i tak z nim będziesz,prawda?