Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mam taki problem z suknią ślubną?

Polecane posty

Gość gość

Jak wybrałyście swoje suknie? Mam dość kobiecą budowe ciała, wąska góra, biodra szersze. Wiem tylko, że nie chce welonu, wiem jaką chce fryzurę tylko chce mieć wplecione kwiatki. Z jednej strony chce coś bardzo skromnego z koronką, ale też podobają mi się sukienki w A z lejącego materiału. Dlaczego to jest takie trudne ?

Gość gość
Bo za duzy wybor na rynku?

Gość gość
Musisz znaleźć tą idealną!

Gość gość
Też miałam problem z wyborem sukni :P ale dlatego że podobały mi się same drogie sukienki, zupełnie przekraczające mój budżet :( ale na szczęście natrafiłam na outlet Exclusive w Tczewie http://outletexclusive.com.pl/ i znalazłam suknię zapierającą dech w piersiach w bardzo dobrej cenie :)

Gość gość
Jaką bys nie wybrała i tak po ślubie bedziesz żałować i myśleć, że mogłaś inną wybrać.To tak jak z mężem. :p

Gość gość
Ja szyje suknie w tym salonie www.lovecms.pl i też jestem nietypowej budowy.... nie martw się dobry salon poradzi sobie nawet z najbardziej nietypowymi figurami :)

Gość gość
Jak Ci się podoba w kształcie litery A to takiej szukaj. Ja od samego poczatku wiedziałam ze bede miala princeske i tylko na takiej sie skupiłam i znalazłam idealną.

Gość gość
Jak masz kobiec kształty to kup ołówkowa bedzie seksi i skromnie