Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nieletnie dziewczynki ubierają się jak ladacznice ?

Polecane posty

Gość gość

jak jakies kur/wy boże, za moich czasów 10-13 latka to było dziecko które bawilo sie lalkami, klockami, bawilo się w klasy, berka, chowanego, lubilo oglądac bajki, kreskówki a teraz 12-13 latki to K***Y dosłownie ladacznice i łajzy latające za fiutami, tak zj****e umysly mają ze głowa boli, te dziubki, obcisłe legginsy, kręcenie dópą na ulicy, miniówy, szorty spod których widać golą dópe, kazda chce miec chlopaka i się pieprzyć Wychodzi na to ze matki to jeszcze większe kur/wy skoro na to pozwalają

Gość gość
Tak, taak. Już to widze jak 13 latka bawila się lalkami i klockami... no zlituj się człowieku!! Sama mam 40 lat i w tym wieku panienki już były dalekie od zabaw lalkami, klockami. Co nie zmienia faktu ze były bardziej skromniejsz eubrania z przyczyn czysto logicznych- rynek inny, moda inny, okrojony wybor ubran, choć teraz tez sa przyzwoite ubrania adekwatne do wczesninastoletniego wieku, ale jeśli taka wczesna nastka ma przyzwolenie na ubieranie się bardzo "wyzywająco" to dlaczego mieć pretensje do tego dziecka ( jeszcz enie swiadomego jaki obraz sobie wystawia)? do opiekunow małolat należy mieć pretensje. Troche masz racji i to nie mało w swoim poscie startyowym ,ale tez dużo wyolbrzymiasz i nie jesteś w pełni fair

Gość gość
Taak, taak, jasne KAZDA ,ale to KAZDA dziewczynka w wieku 10-13 CHCE mieć chłopaka jak i KAZDA w tym wieku chce się pieprzyc :/ Zlituj się kobieto co ty wypisujesz. Przesadzasz i to mocno z swoim przesadyzmem. Co to znaczy kazda? i to co do jednej ? wiesz ze takie wrzucanie do jednego wora wszystkich jest krzywdzące, ale jak zwykle masz to w doopie bo ty jedyna wyrocznia prawdy siedząca w glowach KAZDEJ dziewczynki w wieku 10-13 l. Zgadzam się z opinią powyzej

Gość gość
Bo durnych starych mają.Też mnie to zniesmacza.Ja byłam jeszcze z tego starszego pokolenia. bawiłam się na podwórku,łaziłam po drzewach i rysowałam kredą po chodniku.I ubierałam się normalnie.Ale co zrobić takie czasy.W dyni cyrk,ale to nie ich wina,ktoś ich ukształtował.

Gość gość
a co się dziwicie - skoro wtłacza im się od najmłodszych lat do głowy że najważniejszy jest facet, że bez faceta są nikim, że wygląd najważniejszy